Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Stiften Stiften

Stiften

(7)

Stiften kopen?

Op zoek naar kwalitatief hoogwaardige stiften om te tekenen en kleuren? Bij Xenos vindt je een grote collectie stiften voor diverse toepassingen. Van tekenstiften tot kleurpotloden en van fineliners tot markers, bij Xenos zijn er stiften voor elk project.

Tekenstiften kopen

Bij Xenos kun je terecht voor diverse tekenstiften, van klassieke Edding stiften tot moderne Ecoline brushpennen. Ook zijn er duo markers verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je jouw eigen unieke kleurenpalet kunt creëren. We hebben ook porseleinstiften en textielstiften, leuk om eens te tekenen en kleuren op andere materialen dan papier. Deze stiften zijn perfect voor het tekenen en kleuren op servies of textiel.

Goedkope stiften kopen

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige stiften voor jouw tekening of kunstwerk, dan moet je zeker een kijkje nemen bij Xenos. Hier vindt je een grote collectie stiften voor diverse toepassingen. Bekijk het aanbod online en bestel vandaag nog jouw favoriete stiften. Je kunt natuurlijk ook langskomen in een van onze ruim 155 winkels voor nog meer tekenspullen.