Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9

Ovenwanten

(7)

Ovenwanten kopen

Maak jij het liefst baksels of gerechten uit de oven? In dat geval mag een goed paar ovenwanten, ook wel keukenhandschoenen, niet ontbreken in jouw keuken. Ovenwanten zorgen er namelijk voor dat je je vingers, pols en hand niet verbrand wanneer je iets in de oven stopt óf uit de oven haalt. Daarnaast zet je een hete schaal zo ook eenvoudig op tafel, maar dan natuurlijk wél op een onderzetter. Op die manier wordt het serveren van een warme maaltijd een eitje. Wist je dat onze Hollandse glorie ovenwant ook leuk te combineren is met bijpassend servies en pannenlappen uit ons assortiment? Zo maak jij jouw keuken helemaal af!

 

Ovenhandschoenen bestellen

Een ovenschaal met een goed gevulde lasagne of een bakvorm met een verse cake: met de ovenhandschoenen van Xenos zorg jij dat je je niet brandt wanneer je deze lekkernij uit de oven haalt. En het leuke is: onze ovenhandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Stem jij keukentextiel het liefste op elkaar af? Kies dan voor de grijze of groene ovenhandschoenen. Deze zijn mooi te combineren met andere producten in deze lijn, zoals een schort in dezelfde kleur. Ben jij op zoek naar ovenhandschoenen waarop vlekken niet zo opvallen? Ga dan voor onze zwarte ovenwanten.

 

Goedkope ovenwanten kopen

Heb jij jouw nieuwe ovenwanten gevonden? Bij Xenos weten we dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Bij ons koop je ovenhandschoenen voor een fijn prijsje. Kom langs bij ons in de winkel of shop jouw nieuwe keukenhandschoenen online. Houd ook onze acties en folder in de gaten als jij altijd op de hoogte wil blijven van de laatste aanbiedingen.