Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 155 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Kies zelf je bezorgdatum
  • Klantenbeoordeling van 8,8
  • Gratis aankoopbescherming
Kerst tafelen Kerst tafelen

Kerst tafelen

(44)

Kersttafel decoratie kopen

Tijdens de kerstdagen is niets gezelliger dan met familie en vrienden genieten van een heerlijk kerstdiner. En dat hoort natuurlijk aan een perfect gedekte kersttafel. Bij Xenos vind je alles om de tafel tot in de puntjes mooi te dekken. Van kerstservetten tot chique tafelkleden. Maar denk ook eens aan feestelijk servies en de mooiste wijnglazen. Zo maak jij jouw tafel helemaal klaar voor de kerstdagen! Zorg voor een finishing touch met onze kleine kunstkerstbomen in pasteltinten, de grappigste ornamenten of elegante kandelaars. Of ga je voor een meer intieme sfeer met waxinelichthouders verspreid over tafel?

 

Kersttafel dekken

Een goed gedekte kersttafel begint uiteraard met een tafelkleed of -loper. Gaan jullie voor meerdere gangen vanavond? Dek de tafel dan met een onderbord en stapel je borden vervolgens van groot naar klein. Plaats het bestek volgens de etiquette: vorken liggen links en messen en lepels rechts. Vergeet je de servetten niet om die mooie kerstoutfits te beschermen? Meer inspiratie en tips voor het dekken van jouw kersttafel vind je bij Xenos.

 

Goedkope decoratie voor je kersttafel online bestellen

Heb je de decoratie voor jouw kersttafel van dit jaar gevonden? Mooi! Bestel het dan vandaag nog online of kom langs bij ons in de winkel. Wil jij graag op de hoogte blijven van onze laatste acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten!