Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9

Vuilniszakken

(5)

Vuilniszakken kopen

Vuilniszakken: ze zijn onmisbaar in ieder huishouden! Bij Xenos verkopen we vuilniszakken in verschillende formaten. We hebben kleine afvalzakken van 3 tot 6 liter, maar ook grote vuilniszakken van 40 tot 60 liter. Zo weet je zeker dat de vuilniszak in jouw prullenbak past!

 

Afvalzakken bestellen

De afvalzakken van Xenos zijn gemaakt van extra sterk materiaal. Hierdoor scheurt de vuilniszak niet wanneer je ‘m uit de pedaalemmer of afvalbak haalt. Ook handig: onze vuilniszakken beschikken over een trekband. Op die manier kun je de vuilniszak eenvoudig dichtknopen, wat het weggooien gemakkelijker maakt. De afvalzakken van Xenos zijn wit van kleur en komen in verpakkingen van 20, 25 of 30 zakken, afhankelijk van het formaat. Ben je nog op zoek naar andere, handige huishoudartikelen? Bekijk dan ook eens onze stoffer en blik, bezems en schoonmaakdoekjes.

 

Goedkope vuilniszakken bestellen

Liever niet te veel betalen voor vuilniszakken? Bij Xenos betaal je nooit te veel. Shop jouw afvalzakken online of kom langs in de winkel. Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten.