Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Bierglazen Bierglazen

Bierglazen

(8)

Bierglazen kopen

Ben jij een echte bierliefhebber? Jouw favoriete biertje smaakt nóg lekkerder in een echt bierglas. Het juiste bierglas is afhankelijk van het type bier dat je graag drinkt. Wist je bijvoorbeeld dat een goed bierglas zo is ontworpen dat er extra schuim ontstaat tijdens het drinken? Bij Xenos vind je daarom allemaal verschillende bierglazen. Zo weet je zeker dat er een passend glas tussen zit voor jouw favoriete biertje. Een bierglas op voet, een simpel pils glas of een bierglas speciaal voor fluitjes: met de bierglazen van Xenos geniet jij nog meer van jouw geliefde drankje! Wissel jij bier graag af met een ander drankje? Bekijk dan ook eens onze wijnglazen en cocktailglazen.

 

Speciaalbier glazen kopen

Heb jij binnenkort een borrel met vrienden gepland staan? Verras ze dan met lekkere speciaalbiertjes in bijbehorende speciaalbier glazen. Ga in de zomer bijvoorbeeld voor een fruitig biertje en kies in de winter voor een bokbiertje. Voor welk speciaalbier je ook gaat: schenk het bier schuin in het speciaalbier glas. Zo ontstaat er een mooie schuimlaag. Wist je dat onze speciaalbier glazen in een set van vier komen en ook in de afwasmachine kunnen?

 

Bierpul kopen

Geef jij binnenkort een après-ski of Oktoberfest-feestje? Dan mag een bierpul natuurlijk niet ontbreken. Een bierpul staat bekend om de grote inhoud en het stevige handvat. De bierpullen van Xenos zijn verkrijgbaar in een set van vier. Wedden dat deze goed in de smaak vallen tijdens het feestje? Combineer de bierpullen met leuke shotglaasjes voor het echte après-ski gevoel.

 

Goedkope bierglazen

Ben jij op zoek naar bierglazen? Bij Xenos vind je verschillende bierglazen, speciaal voor echte bierliefhebbers. Koop jouw nieuwe bierglas online of kom langs in de winkel. En houd je onze folder ook in de gaten? Dan koop je jouw favoriete bierglas misschien wel in de aanbieding!