Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Bad en douche

Bad en douche

Richt je badkamer van top tot teen in met Xenos. Van een zachte badmat tot de mooiste badkamer accessoires.

Badkamer accessoires Badkamer accessoires
Doucherekjes Doucherekjes
Badmatten Badmatten
Toiletborstels Toiletborstels
Toiletrolhouders Toiletrolhouders
Badtextiel Badtextiel
Zeeppompjes Zeeppompjes
Zeepbakjes Zeepbakjes

De badkamer van top tot teen georganiseerd

Als er één ruimte in huis is waar je je terugtrekt om te relaxen en fris aan een nieuwe dag te beginnen, is het wel de badkamer. Met de badkameraccessoires van Xenos maak je jouw dagelijkse badkamerrituelen een stuk georganiseerder én leuker. We hebben vrolijke spulletjes in ons assortiment die van jouw badkamer een sfeervolle ruimte maken. Van badmat, toiletbril, douchegordijn, mandjes en zeepdispensers tot toiletborstels; richt je badkamer van top tot teen in met Xenos. Heb je je badkamer al ingericht? Probeer een keer een andere stijl. Bij Xenos kun je laagdrempelig wisselen van stijl, want onze badkamerartikelen zijn niet duur, wel origineel en handig in gebruik.

Een spa aan huis

Wie wil er nou niet een badkamer die aanvoelt als een echte spa? Kleed je badkamer aan met de mooiste accessoires zoals een decoratie ladder waar je de handdoeken overheen kunt hangen. Naast de gebruikelijke spullen in de badkamer kan je ook denken aan mooie manden, kunstplanten en vazen. Zo kan je je basic badkamer makkelijk omtoveren tot een spa aan huis. Alsof je elke ochtend onder de douche stapt in een luxe hotel. 

Alles voor in de badkamer shop je op Xenos.nl

Ben jij nog op zoek naar de juiste spullen voor de in de badkamer? Bij Xenos shop je heel veel badkameraccessoires gemakkelijk en snel op Xenos.nl.