Menu

Serviessets

(21)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Serviesset kopen

Ga jij op jezelf wonen? Of ben je volledig uitgekeken op je huidige servies? Koop dan een handige serviesset! Met een serviesset heb je in één keer een compleet servies in huis. Bij Xenos heb je keuze uit diverse serviessets in verschillende kleuren, materialen en vormen. Zo hebben we eenvoudige, tijdloze witte serviessets, maar ook trendy, zwarte serviessets. Of koop een compleet servies in een vrolijke kleur! En we hebben niet alleen ronde, maar ook een vierkante serviesset met vierkante dinerborden, vierkante ontbijtborden, vierkante gebaksbordjes én vierkante schaaltjes. Onze complete serviezen zijn gemaakt van hoogwaardig porselein of aardewerk. Tip: bekijk ook eens onze handige besteksets en glazensets.

 

Compleet servies: voor elk huishouden een passende serviesset

Bij Xenos heb je keuze uit grote én kleine complete serviezen. Ben jij op zoek naar een complete serviesset voor 6 personen? Kies dan voor een 18-delige serviesset. Zo’n set bevat 6 dinerborden, 6 ontbijtborden en 6 diepe borden. Een serviesset voor 6 personen is natuurlijk ook handig als je een kleiner huishouden hebt, maar regelmatig eters over de vloer krijgt. Bovendien kan een extra bordje in de kast nooit kwaad! Heb jij een groot gezin of geef je regelmatig etentjes? Dan heb je natuurlijk veel meer servies nodig. Als je op zoek bent naar een serviesset voor 8 personen, schaf dan twee keer een 16-delige serviesset aan. Ben je op zoek naar een serviesset voor 12 personen? Koop dan twee 18-delige sets. Zo weet je zeker dat je genoeg servies in huis hebt.

 

Serviesset aanbieding

Ben jij op zoek naar een mooie serviesset voor een zacht prijsje? Dan hoef je niet verder te zoeken. Koop jouw nieuwe serviesset online of kom langs in de winkel. En houd je onze folder ook in de gaten? Dan koop je jouw favoriete serviesset misschien wel in de aanbieding!