Menu
Kerst Kerst

Kerst

Alles voor de Kerst

Kerst staat weer voor de deur. Voor velen de gezelligste tijd van het jaar. Heerlijk dineren met familie, de mooiste cadeaus onder de kerstboom en gezellige versiering in huis. Bij Xenos vind je heel veel voor de Kerst. Zo kan je hier verschillende kerstballen vinden. Van klassiek tot grappige figuren voor in de kerstboom. Wil je uitpakken en naast de kerstboom nog meer leuke decoratie in huis ophangen? Het brede assortiment kerstdecoratie heeft voor ieder wat wils.


Kerstballen en de mooiste verlichting voor in de boom

Naast een mooi versierde (kunst)kerstboom is verlichting ook belangrijk. Rondom de Kerst is het vroeg donker en dat vraagt om sfeervolle kerstverlichting. In je kerstboom, in de tuin, of ga voor een snoer met LED lampjes in een mooie vaas. Vul de vaas met lichtjes en kerstballen, zodat je een echte eye-catcher hebt in huis. En wat dacht je van een foute kersttrui? Tegenwoordig zijn de kersttruien en andere accessoires niet meer weg te denken. 


Tafelen met Kerst

Het is natuurlijk altijd leuk om extra uit te pakken tijdens het diner, zeker als het om een kerstdiner gaat. Met de Kerstdagen komen de meest mooie serviezen op tafel met bijpassende schalen, borden en tafellakens. Het maakt niet uit je hoe je gaat tafelen met Kerst. Of je nu gaat voor een van onze kerststijlen of voor Christmas Classic, gezellig wordt het zeker.


Kerst koop je bij Xenos

Zoek jij nog toffe Kerst items? Shop dan snel alles voor Kerst online op Xenos.nl of kom naar een van onze winkels.