Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Babyshower

Babyshower

Alles voor een babyshower of gender reveal shop je bij Xenos! Ontdek het aanbod online!

Roze feestartikelen Roze feestartikelen
Blauwe feestartikelen Blauwe feestartikelen
Roze tafelversiering Roze tafelversiering
Blauwe tafelversiering Blauwe tafelversiering
Roze kaarsen Roze kaarsen
Blauwe kaarsen Blauwe kaarsen
Taartdecoratie Taartdecoratie
Cake toppers Cake toppers

Babyshower versiering kopen

Verwacht jij binnenkort een kindje of is een van je vriendinnen in verwachting? Wat is er dan leuker dan een babyshower? Babyshowers zijn overgewaaid vanuit Amerika en nu ook helemaal on-trend in Nederland. Om van de babyshower een onvergetelijk feestje te maken, is de juiste babyshower versiering onmisbaar. Zo hebben we bijvoorbeeld slingers, ballonnen, servies en confetti in roze, blauwe of neutrale kleuren. Maak het af met speelse honeycombs en een leuke caketopper.

 

Gender reveal party geven

Wil je een feestje geven om het geslacht van je kindje te onthullen? Ga dan voor een van de gender reveal ballonnen! Deze ballon laat pas bij het doorprikken zien welke kleur erin zit, waardoor het geslacht op een leuke manier bekend gemaakt wordt. Je kunt ook zelf een gender reveal taart bakken en deze vullen met roze of blauwe botercreme. Bij Xenos vind je kleurstof om jouw taart naar wens te decoreren maar natuurlijk ook andere gender reveal decoratie zoals roze servetten en blauwe slingers.

 

Goedkope babyshower versiering bestellen

Wil je goedkope babyshower versiering bestellen? Dan ben je bij Xenos aan het juiste adres. Hier hebben we een ruim assortiment aan versiering voor een zacht prijsje. Organiseer je de babyshower? Bekijk dan ook eens onze vrolijke tafelkleden en serveerplanken, om zo de heerlijke hapjes op tafel te presenteren. Alles voor de perfecte babyshower versiering vind je online of kom langs in de winkel. Wil je op de hoogte blijven van andere acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten!