Menu
Opbergers Opbergers

Opbergers

Kledingrekken

Heb je weinig ruimte in je kamer voor een kledingkast? Of heb je tijdelijk even extra ruimte nodig om je kleding op te hangen? Dan is een kledingrek ideaal. Het is erg praktisch want je kunt het makkelijk verplaatsen en daarnaast ziet er ook nog eens hip uit. Sommige kledingrekken hebben naast een handige stang voor kleerhangers ook een plankje om je schoenen op te plaatsen. Bekijk nu alle kledingrekken

Vacuümzakken

In een vacuümzak kun je kleding verpakken en deze heel compact bewaren of meenemen op vakantie. Sommige vacuümzakken kun je door middel van een stofzuiger vacuüm trekken, zo blijft er een compact pakket over. De zak of zakken kun je dan makkelijk in je koffer meenemen zodat er meer ruimte over blijft voor andere spullen. De zakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bekijk alle vacuümzakken online! 

Kledinghoezen en kledinghangers

Een kledinghoes is erg praktisch om je kleding zoals een mantelpak of een kostuum in te bewaren. Zo blijft het kledingstuk goed beschermd tegen stof en motten. Een hoes kan ook erg handig zijn tijdens het reizen. Met een kledinghoes komt ook je pak zonder kreukels op je bestemming aan. Een kledinghoes kun je aan een kledingrek of in je kledingkast hangen en tijdens het reizen hang je het op aan een haak in de auto bijvoorbeeld. Al je andere kleren hang je natuurlijk gewoon aan een kleerhanger. Bekijk alle formaten kledinghoezen en alle kledinghangers online! 

Schoenenopbergers

Heb jij ook al een aardige collectie schoenen verzameld? Met een handig schoenenrek of een schoenenkast voorkom je rondslingerende schoenen. Al je schoenen worden dan verzameld op één plek, mannen- en vrouwen schoenen en kinderschoentjes. Opgeruimd staat netjes! Er zijn verschillende modellen schoenenrekken, schoenenboxen en schoenenopbergers.

Kapstokken

Kapstokken zijn er in allerlei soorten en maten, denk aan een kapstok met mandjes, deurkapstok, kapstok voor aan de wand, kinderkapstok en de staande kapstok. Een kapstok is handig voor het ophangen van jassen in de hal maar kan ook praktisch zijn in de slaapkamer. Naar welke kapstok je dan ook op zoek bent, Xenos heeft een uitgebreid assortiment.