Menu
Servies Servies

Servies

Aan tafel!

Een mooi gedekte tafel is natuurlijk onmisbaar tijdens een feestelijk diner, maar waarom niet elke dag aan een mooie tafel zitten? Bij Xenos vind je heel veel servies om je tafel tot in detail prachtig te dekken. Ga bijvoorbeeld voor een complete serviesset, zodat je in een keer klaar bent. Of misschien houd je wel meer van kleuren en stijlen combineren. Bij Xenos vind je heel veel verschillende soorten servies: van borden met printjes tot basic mokken.


Borden

Goede borden in je servieskast zijn hartstikke belangrijk. Je gebruikt ze immers elke dag! Dan is het natuurlijk wel zo leuk als ze er ook nog eens mooi uitzien. Bij Xenos heb je een ruime keuze in borden: dinerborden, ontbijtborden, diepe borden en gebaksbordjes. Zeker als je graag etentjes organiseert voor vrienden of familie is het hartstikke leuk om indruk te maken met mooie borden. Complimenten gegarandeerd!


Mokken en bekers

Je dag beginnen met een kopje koffie of thee: menig Nederland kent niet beter. Een beetje hip servies is dan wel zo leuk! Bij Xenos vind je heel veel verschillende mokken. Van kleine espresso bekers tot grote mokken voor een heerlijke kop thee. Voor welke mok ga jij?


Schalen en kommen

Een gezonde salade, een ontbijtje of gewoon lekkere chips: schalen en kommen heb je nooit genoeg! Wanneer je bijvoorbeeld een tapas-avond hebt zijn verschillende formaten schalen en kommen onmisbaar in de keuken. Zo kan je al het lekkers op een leuke manier serveren.


Stijlen mixen

Kan het jou niet vrolijk genoeg aan tafel? Combineer dan al het leuke servies. Groen servies, blauw servies, rood servies of gewoon basic wit servies. Het kan allemaal! En mooi servies hoeft helemaal niet duur te zijn. Je shopt bij Xenos goedkoop servies al vanaf €0,99! Zo kan je al een complete serviesset kopen voor een hele fijne prijs. Omdat al het servies los verkrijgbaar is kan je naar hartenlust verschillende stijlen met elkaar combineren. Een dinerbord van bijvoorbeeld de populaire serviesserie Toscane laat zich gemakkelijk stylen met een diep bord van de serviesserie Noah. Maak het geheel af met mooie wijnglazen en gaaf bestek en jouw diner kan beginnen!


Complete serviessets

Ben je toch liever in één keer klaar? Denk dan eens aan een serviesset. Een goedkope serviesset is de perfecte basis voor een mooi gedekte tafel. Je shopt bij Xenos al serviessets vanaf €17,50! De basic serviessets zijn tijdloos en laten zich makkelijk combineren met schalen en komen van andere series. Liever een serviesset die is iets spannender is? Ga dan voor een zwarte serviesset of een kleurrijke serviesset. Voor ieder wat wils!


Shop alle servies online

Je shopt het al servies gemakkelijk en snel online op Xenos.nl of kom naar een van onze winkels.