Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Wijnglazen Wijnglazen

Wijnglazen

(28)

Wijnglazen kopen

Trek jij graag een flesje wijn open? Of krijg je regelmatig eters over de vloer? Dan zijn mooie wijnglazen onmisbaar! Wijn drink je bovendien niet voor niets uit een wijnglas. Zo zorgt de steel er bijvoorbeeld voor dat de wijn niet opwarmt als je het glas vasthoudt. De smaak van wijn is namelijk erg gevoelig voor temperatuurwisselingen. Wist je dat er zelfs een verschil bestaat tussen witte en rode wijnglazen? Er gaat dus heel wat schuil achter een glaasje wijn. Xenos heeft een ruim assortiment aan luxe wijnglazen voor een zacht prijsje. Koop ze los of in een wijnglazen set. Handig als al je wijnglazen aan vervanging toe zijn! Voor de echte wijnliefhebbers hebben we ook prachtige wijnkasten en wijnrekken waar je al je favoriete flessen in kunt opbergen.

 

Rode wijnglazen kopen

Drink jij graag rode wijn? Dan weet je misschien wel dat je rode wijn uit speciale rode wijnglazen hoort te drinken. Rode wijnglazen zijn een stuk groter dan witte wijnglazen. Op die manier komt er meer zuurstof bij de wijn, waardoor de smaken beter tot hun recht komen. Bij Xenos heb je een ruime keuze uit grote wijnglazen speciaal voor rode wijn. Met wie drink jij vanavond een lekker glaasje rood?

 

Witte wijnglazen kopen

Witte wijn is vaak minder complex van smaak dan rode wijn. Daarom hoef je witte wijn niet uit een groot wijnglas te drinken. Ben jij een liefhebber van witte wijn? Xenos heeft een ruim assortiment aan mooie witte wijnglazen waarin jouw favoriete witte wijn helemaal tot zijn recht komt. Cheers!

 

Goedkope wijnglazen

Bij Xenos vind je mooie wijnglazen voor een zacht prijsje. Of je nu graag rood of wit drinkt: bij Xenos vind je altijd een passend wijnglas. Koop jouw goedkope wijnglazen online of bekijk ze in de winkel. Wil jij geen enkele actie of aanbieding missen? Houd dan onze folder in de gaten!