Menu
Wijnglazen Wijnglazen

Wijnglazen

Wijnglazen

Xenos heeft goedkope wijnglazen in alle soorten en maten. Ga jij voor een wijnglas met of zonder voet? Bekijk ook onze mooie wijnglazensets van Royal Leerdam dan eens. Royal Leerdam heeft een ambachtelijke traditie van het maken van wijnglazen die gekenmerkt zijn door kracht en eenvoud. Deze stijlvolle glazensets zijn speciaal geschikt voor rode wijn, witte wijn of rosé. Wat is jouw favoriete wijnsoort?

 

Kristallen wijnglazen

Op zoek naar écht chique wijnglazen voor een lage prijs? Bekijk onze sets kristallen wijnglazen dan eens. Deze glazen zijn vervaardigd van hoogwaardig, loodvrij kristalglas. Ze worden geproduceerd in een moderne fabriek in Duitsland. De glazen zijn volledig machinaal vervaardigd waardoor de superieure kwaliteitsstandaard gehanteerd kan worden. Het glas wordt tijdens de productie meerdere malen verhit en afgekoeld. Deze nabewerking maakt de glazen extra hard wat zorgt voor de betere breukbestendigheid. Perfect om cadeau te doen, maar ook om zelf een fijn wijntje uit te drinken.

 

Wijnglazen kopen?

Naast wijnglazen, hebben we ook super stijlvolle karaffen voor jouw favoriete wijntje. Heb al het glaswerk gevonden dat je nodig hebt? Bestel dit dan gemakkelijk online in onze webwinkel, dan worden ze zorgvuldig verpakt en bij je thuisbezorgd.