Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9

Wasknijpers

(3)

Wasknijpers kopen

Wasknijpers zijn ontzettend handig om je schone was mee op te hangen. Ze zorgen ervoor dat de was niet van het droogrek glijdt en je kunt er ook gemakkelijk kleine items mee vastzetten, zoals je ondergoed. Zeker als jouw waslijn buiten hangt, mogen wasknijpers niet ontbreken. Er hoeft maar een beetje wind te staan en al je wasgoed vliegt eraf! Dat wil je natuurlijk niet… In het assortiment van Xenos vind je (grote) houten wasknijpers, kleine wasknijpers in kleurtjes of met glitters, maar we hebben ook waslijnen. Ben je nog op zoek naar andere producten die het wassen en drogen gemakkelijker maken? Neem dan eens een kijkje bij onze wasmanden en waszakken!

 

Knijpertjes kopen

Wasknijpers kunnen ook op een creatieve manier ingezet worden. Dit noemen we dan knijpertjes. Zo kun je de knijpers gebruiken om je leukste foto’s mee op te hangen. Tip: heb je polaroid foto’s? Koop dan onze mini knijpers! Deze passen mooi bij het kleine formaat van de polaroids en het staat te schattig. De kleine knijpertjes kun je ook gebruiken om cadeautjes leuk in te pakken. Knijp bijvoorbeeld een wenskaartje vast aan de verpakking. Super leuk!

 

Goedkope wasknijpers bestellen

Bij Xenos kun je voordelige wasknijpers bestellen. Of je nu de was gaat ophangen of iets creatiefs gaat doen, bij Xenos shop je knijpers voor een goede prijs! Bestel online of kom gewoon langs in een van onze winkels. Ben je benieuwd welke producten nog meer goedkoop verkrijgbaar zijn bij Xenos? Check dan onze folder voor de laatste acties en aanbiedingen!