Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op deze gehele website. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en kennelijke typefouten worden voorbehouden. De op deze website getoonde informatie wordt door Xenos met constante zorg en aandacht te goeder trouw samengesteld. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Xenos behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Wij spannen ons in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

Beschikbaarheid

De informatie op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door Xenos worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website op alle onderdelen bevat zijn eigendom van Xenos of zijn opgenomen

met toestemming van de desbetreffende eigenaar. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Xenos. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.