Menu
Reizen en Vrije tijd Reizen en Vrije tijd
Reizen en Vrije tijd

Van knutselspullen tot kampeerspullen

Het is erg belangrijk om te genieten van je vrije tijd en bezig te zijn met je hobby's wanneer dit kan. Op een vrije zondagmiddag een paar uurtjes schilderen of een weekendje met de kinderen kamperen. Je hebt hier natuurlijk wel de juiste spullen voor nodig. In ons assortiment hebben wij veel hobbyspullen, zoals knutselspullen, kampeer- en reisspullen of sieradendoosjes. Wij hebben voor ieder wat wils. Niets is belangrijker dan even tijd voor jezelf hebben en lekker doen wat je leuk vindt.

 

DIY met Xenos

Knutselen, frutselen en en fröbelen. Bij Xenos vind je van alles voor jouw creatieve hobby. Op een nieuw schilderdoek kun jij je gedachten weer de vrije loop laten gaan. Maar we hebben ook allerlei 'Do It Yourself’ materialen, zodat jij van alles en nog wat kunt knutselen. We hebben zelfs letterlijk van ‘A tot Z’ in huis. De kartonnen letters versier je op jouw manier. Ook een cadeautje inpakken wordt een feest bij Xenos. We hebben prachtig inpakpapier, lintjes, doosjes en cadeautasjes zodat een presentje extra bijzonder wordt.

 

Kamperen en reizen

Sta jij de deze zomer met de familie op de camping? Of misschien ga je wel backpacken in Azië? Wat jouw bestemming ook is: reizigers zijn bij Xenos aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment met kampeer- en reisspulletjes, zoals tenten voor op de camping of als je naar een festival gaat. Maar ook hele fijne slaapzakken, slaapmatten en allerlei handige campingartikelen. Om al deze spullen veilig naar de bestemming te vervoeren hebben we tassen en koffers in allerlei soorten, maten en kleuren.