Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
DIY: Bladeren of bloemen inlijsten  DIY: Bladeren of bloemen inlijsten

DIY: Bladeren of bloemen inlijsten

Geplaatst: 7 juni 2023

Fotolijst met droogbloemen of bladeren

Mooie bladeren en droogbloemen verdienen een speciaal plekje in je interieur. Een leuke manier van tentoonstellen is door ze in te lijsten. Wil je weten hoe je dat het beste kan doen? Lees snel verder voor onze tips & tricks!

shop fotolijsten >

Bladeren inlijsten

In de natuur vind je de mooiste bladeren. Kies je favorieten uit en laat ze goed drogen. Indien nodig kun je bladeren nog wat platter maken door ze in een dik boek te leggen. Lijst de bladeren in en gebruik eventueel een puntje lijm zodat ze goed blijven liggen. Wil je een zwevend effect? Haal dan de achterkant van de lijst eruit en gebruik een beetje lijm of kies voor een fotolijst met een dubbele glasplaat. Maak ook eens een patroon van meerdere kleine bladeren, dat staat verrassend mooi!

 

Droogbloemen inlijsten

Ben jij fan van droogbloemen? Lijst je favoriete droogbloemen in! Combineer verschillende kleuren met elkaar en maak speelse patronen. Zorg voordat dat de droogbloem echt droog zijn. Anders scheuren de bloemen en dat is echt zonde! Blijft het niet goed zitten? Gebruik dan een beetje lijm om de droogbloem(en) op zijn plek te houden. Gebruik een houten fotolijst om de natuurlijke uitstraling extra te benadrukken.

 

Bewaar op Pinterest

Neem ook een kijkje op Pinterest voor nog meer inspiratie!Meer inspiratie opdoen?