Menu
Inspiratie voor de badkamer Inspiratie voor de badkamer

Inspiratie voor de badkamer

  • Geplaatst: 8-11-2021
  • |
  • Bekijk meer in: DIY's

De leukste ideeën voor een droom badkamer

Lekker uitgebreid in bad, even snel douchen of een volledige spa middag: in de badkamer kan het allemaal! Het is de plek waar je even helemaal tot rust mag komen om aan je dag te beginnen of om 'm juist af te sluiten. Het hebben van een fijne badkamer is dus erg belangrijk. 

Mooie badkamer accessoires

Badkamer accesoires maken het verschil in de badkamer. Kies dus een leuk zeeppompje uit, een mooie beker voor de tandenborstels en een fijne toiletborstel met houder. Het mooiste is om alles uit een serie uit te kiezen dan heb je een stijlvol en rustig geheel. Hieronder onze favorieten!

 

Ronde badkamer spiegel

Helemaal on-trend is een ronde spiegel boven de wasbak. Heb jij een moderne industriële badkamer? Ga dan voor een ronde spiegel met een metalen lijst. Houd jij meer van gezelligheid en natuurlijke materialen? Dast past een rotan of bamboe spiegel meer bij jouw badkamer.

Opbergen doe je in stijl

Van handdoeken tot verzorgingsproducten, in een badkamer moet je lekker veel kwijt kunnen. Dit doe je natuurlijk het liefste in stijl. Denk aan mooie opbergbakken en stijlvolle sieraden opbergers. Zo kun je al je huidverzorgingsproducten, haarproducten en make-up spulletjes netjes van elkaar scheiden. Daar houden we van!

Planten voor in de badkamer

Ok, een badkamer is een praktische ruimte maar daarom kun je het natuurlijk wel gezellig maken. Een beetje groen doet wonderen! Vind je het moeilijk om planten bij te houden? Ga dan voor een van onze mooie kunstplanten. Vrolijkt de boel meteen op.


Beeld gemaakt door Xenos fan @huisjevanlaris

Deel jouw badkamer met #xenos

Heb jij van jouw badkamer al een paradijsje gemaakt? Laat het andere Xenos fans zien! Deel het eindresultaat met de hashtag #xenos en tag @xenos_nl. Wie weet komt jouw foto dan voorbij op onze socials of zie je het terug in de nieuwsbrief of op de webshop.