Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Laatste schoolweek: 5 cadeautips voor de juf of meester Laatste schoolweek: 5 cadeautips voor de juf of meester

Laatste schoolweek: 5 cadeautips voor de juf of meester

Geplaatst: 29 juni 2023

Voor de liefste juf of stoerste meester

Na een heel schooljaar is het nu tijd om afscheid te nemen van de lievelingsjuf of grappige meester. Natuurlijk wil je hem of haar wel bedanken voor alle hulp bij de lessen. Maar wat zijn nu leuke cadeaus om te geven? Hieronder delen wij 5 originele cadeautips waarmee jouw kind een goede indruk kan achterlaten bij de leraar. 

Tip 1: Een shopper voor de juf of meester

Heeft jouw juf of meester een saaie schooltas? Tijd om daar verandering in te brengen! Bestel een blanco tas, zoals een canvas shopper of rugzak en een paar textielstiften. Schrijf met de textielstiften een grappige quote of een lief persoonlijk berichtje op de tas. Wie weet loopt de juf of meester dadelijk rond op het schoolplein met jouw versierde shopper! 

Tip 2: Een rapport voor de leraar

Tijdens het schooljaar deelt de meester en juf regelmatig de rapporten uit. Met cijfers voor vakken zoals rekenen, muziek en aardrijkskunde. Met een lijst vol voldoendes spring jij een gat in de lucht. Yes! De leraar doet zijn uiterste best om die hoge cijfers te mogen geven. Een duidelijke uitleg geven over spelling of een parcours uitzetten voor de gymles. Ook zaken zoals orde houden als iedereen door elkaar zit te kletsen en kleine ruzies op het schoolplein oplossen zijn taken van de juf en meester. Dat mag best beloond worden met een leuk rapport. Maak samen met jouw kind een lijst met vakken en laat je kind een cijfer geven. Een fotolijstje erom heen en jij hebt een verrassend cadeau om te geven.  

Tip 3: Een persoonlijke mok

Grote kans dat de leraar een liefhebber is van een warme kop thee of koffie. Hoe leuk is het dan om een persoonlijke mok te geven? Met onze porseleinstiften heb jij zo een mooie tekening of toffe quote op een saaie mok gezet. Een uniek en praktisch cadeau om te geven! Maak het cadeautje compleet met haar of zijn favoriete thee

  

Tip 4: Snoep of koekjes

Een heerlijke traktatie kan een leraar altijd waarderen. Laat de liefde voor jouw juf zien door haar een hartjeslolly of snoephartjes te geven. Of wat dacht je van een complimenten cake? Snoep, koek en chocolade valt altijd in de smaak. 

 

Tip 5: Een bosje (droog)bloemen

Altijd leuk om te geven én te ontvangen is een bosje bloemen. Helemaal on-trend zijn droogbloemen. Kies een paar kleurrijke droogbloemen en pluimen bij elkaar en stel zelf een bosje samen. Geef het cadeau in een mooie vaas dan kan het direct op het bureau van de leraar blijven staan. 

Deel jouw cadeau voor de leraar met #xenos

Heb jij een mooi cadeau gemaakt voor jouw lievelingsjuf of grappige meester? Deel het met andere Xenos fans! Maak een foto en deel het op Instagram. Tag Xenos_NL in je bericht of gebruik #xenos en wie weet zie je het terug op Xenos.nl, op onze social media kanalen of in de nieuwsbrief.

Meer inspiratie opdoen?
Overkapping gezellig inrichten Overkapping gezellig inrichten Geplaatst op: 16 mei 2024
Ideeën om een schutting te decoreren Ideeën om een schutting te decoreren Geplaatst op: 14 mei 2024
Top 10 Moederdag cadeaus Top 10 Moederdag cadeaus Geplaatst op: 6 mei 2024
Budget cadeautips voor Moederdag Budget cadeautips voor Moederdag Geplaatst op: 6 mei 2024