Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 155 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming
Tips & tricks voor surprise maken Tips & tricks voor surprise maken

Tips & tricks voor surprise maken

Geplaatst: 7 juni 2023 | Bekijk meer in: DIY

De leukste surprise ideeën

Heb jij last van surprisestress? Geen paniek! In deze blog delen we de beste tips en tricks voor het maken van een top surprise. 

Mmm! Een chocoladeletter surprise

Met een chocoladeletter surprise scoor je altijd punten. Want wie houdt er nou niet van een heerlijke chocoletter? Met onze hobby letters maak je eenvoudig zelf een chocoladeletter. Kies de voorletter of alle letters uit de naam van diegene waarvoor jij een surprise gaat maken. Verf de buitenkant bruin met acrylverf. Laat even drogen en plak daarna echte pepernoten en snoepjes op de letter(s) met een lijmpistool. Snijd de zijkant of onderkant van de letter open en stop hier kleine cadeautjes in. Of plak de chocoladeletters op een grote doos die je mooi hebt ingepakt met cadeaupapier. 

 

Klant en klaar stoomboot surprise 

Heb jij twee linker knutselhanden? Ga voor een surprise knutselpakket dan heb je binnen enkele minuten een stoomboot in elkaar geknutseld. Het werkt super simpel! Druk de voorgestanste vormen uit de constructievellen en plak ze tegen elkaar met lijm of vouw ze in elkaar. Hang het koordje op aan de stoomboot en versier het geheel met de stickers. Een surprise maken was nog nooit zo makkelijk! 

DIY sint  - stoomboot

shop stoomboot surprisepakket >

Deel jouw sinterklaas surprise!

Heb jij de allermooiste surprise ooit gemaakt? Dat willen we zien! Deel het met @xenos_nl. Vinden we leuk! Maak een mooie foto en tag #xenos of @xenos_nl in het bericht. Wie weet zie je het terug op Xenos.nl, op een van onze social media kanalen of in de nieuwsbrief.

Meer inspiratie opdoen?
Paasmand knutselen Paasmand knutselen Geplaatst op: 22 februari 2024 Geplaatst in: DIY
DIY: macrame plantenhanger maken DIY: macrame plantenhanger maken Geplaatst op: 7 februari 2024 Geplaatst in: DIY
DIY vaas voor paastakken DIY vaas voor paastakken Geplaatst op: 12 januari 2024
Kerstkrans maken Kerstkrans maken Geplaatst op: 18 december 2023