Menu
Tips voor surprises maken Tips voor surprises maken

Tips voor surprises maken

  • Geplaatst: 29-11-2021
  • |
  • Bekijk meer in: Feest

Wat ga jij dit jaar knutselen?

Nog even en de Sint is weer in ons koude kikkerlandje. Voorafgaand aan die periode begint bij de meesten de surprisestress weer! Lootjes trekken, lijstjes maken, knutselen om een mooie surprise te kunnen geven op 5 december… Lees snel verder voor de handigste surprisetips!

Geen inspiratie? Ga voor een DIY pakket

Heb je je vorig jaar zo uitgesloofd met Sinterklaas dat je dit jaar echt geen inspiratie hebt voor wéér een mooie surprise? Kies dan eens voor een DIY pakket. Zo krijgt diegene waar jij het lootje van hebt wel een mooie surprise, zonder dat jij je hoofd hoeft te breken over de interesses van diegene. Bijvoorbeeld het DIY surprisepakket in de vorm van de stoomboot van Sinterklaas. Je kan er kleine cadeautjes in kwijt dus succes gegarandeerd!

Aan de knutsel

Kan jij niet wachten tot 5 december en ben jij een held in de mooiste surprises maken? Ga dan gewoon lekker zelf aan de slag. Het lootje dat jij hebt getrokken is voor jou easy. In een handomdraai maak jij een gaaf knutselwerkje. Maar dan zijn de juiste knutselspullen wel belangrijk. Met bijvoorbeeld crêpepapier weet jij wel raad. Of ga als basis voor een kartonnen letter. Spel bijvoorbeeld de hele naam van diegene waar jij het lootje van hebt en verstop daar de cadeautjes in. Of kies een houten doosje als basis en ga helemaal los. Wat ga jij maken?

Wie het kleine niet eert…

Oké, de surprise is af. Tijd voor het cadeau. Is er bij het lootje geen verlanglijstje gemaakt? Dan wordt het nog een hele opgave om een geschikt cadeau te vinden. Maak dan eens gebruik van onze cadeauzoeker! Hier kan je gemakkelijk filteren op interesses en budget. Zo wordt het Sinterklaasfeest zeker geslaagd!

Onze favoriete cadeaus tot €5,-

Onze favoriete cadeaus tot €10,-

Onze favoriete cadeaus tot €15,-

Inpakken maar!

De cadeautjes zijn gekocht en deze moeten natuurlijk wel leuk ingepakt worden. Wat dacht je van super leuk sinterklaas inpakpapier? Of een cadeautasje in sint stijl? Je kunt je cadeautjes natuurlijk ook in een jute zak stoppen, helemaal sint-proof.

Shop de stijl

Sharing = caring

Heb jij de allermooiste surprise ooit gemaakt? Dat willen we zien! Deel het met @xenos_nl. Vinden we leuk! Maak een mooie foto en tag #xenos of @xenos_nl in het bericht. Wie weet zie je het terug op Xenos.nl, op een van onze social media kanalen of in de nieuwsbrief.