Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9

Houten bankjes

Houten bankje kopen

Een houten bankje kopen is altijd een goed idee! Het past namelijk in ieders interieur en het is ook voor verschillende doeleinden te gebruiken. Een houten bankje voor binnen dient bijvoorbeeld als leuke decoratie of als handig bijzettafeltje. Op een klein houten bankje zou je ook een mooie vaas of andere bloempotten kunnen neerzetten. Ga je buiten eten en heb je wat meer zitruimte nodig? Ook dan is een houten bankje dé oplossing!

 

Oud houten bankje kopen

De hal is een perfecte ruimte om een klein houten bankje te plaatsen. Om even snel je schoenen aan te doen of wat leuke decoratie op te plaatsen. Een oud houten bankje zie je ook steeds vaker in de badkamer. Het houten bankje zorgt voor sfeer in de vaak, strakke moderne, badkamers. Een laag bankje in de badkamer leent zich ook perfect om een stapel handdoeken op te plaatsen.

 

Goedkoop houten bankje kopen

Bij Xenos vind je goedkope houten bankjes van goede kwaliteit. Ontdek het aanbod houten banken online of kom naar een van onze kleurrijke Xenos winkels. Houd ook onze folder in de gaten voor leuke acties en aanbiedingen.