Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9

Zwarte fotolijsten

Fotolijst zwart kopen

Bij Xenos hebben we allerlei fotolijsten voor jouw mooiste herinneringen. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld zwarte fotolijsten in allerlei formaten. Ga jij voor een basic zwarte fotolijst met een afmeting van 10x15 cm? Of wil jij liever een groter exemplaar met een afmeting van 21x30 cm? En wil je een fotolijst met passe partout of zonder? Zeker bij een zwarte lijst geeft een passe partout veel contrast en laat het jouw foto extra opvallen. Een andere optie is om te kiezen voor een fotolijst met transparant glas. Dit geeft een speciaal effect, het lijkt net alsof de foto zweeft in de lijst! Ook helemaal on-trend is een zwarte industriële fotolijst. Ben je hier naar op zoek? Bekijk dan snel onze metalen fotolijsten, die hebben precies zo’n industriële look!


Grote zwarte fotolijst kopen

Een lege wand in huis? Hang een mooie foto op in een grote zwarte fotolijst. Dat staat ontzettend stijlvol! Bij Xenos vind je verschillende grote fotolijsten in de kleur zwart. Heb je genoeg plek op de muur? Hang dan paar fotolijsten op naast elkaar in een strakke lijn of speels door elkaar heen. Wissel grote lijsten af met kleine zwarte fotolijsten voor een stijlvol effect. Combineer ze met leuke zwarte spiegels en mooie posters, dan creëer je echt een wand waar je oneindig lang naar blijft kijken!


Goedkope zwarte fotolijstjes

Ben jij op zoek naar goedkope zwarte fotolijsten? Dan ben je bij Xenos aan het juiste adres. Houd je de Xenos folder in de gaten voor de beste aanbiedingen? Dan profiteer je misschien wel van een mooie aanbieding Liever de lijstjes in het echt bekijken? Kom dan naar een van onze Xenos winkels.