Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Paasdecoratie Paasdecoratie

Paasdecoratie

(69)

Paasdecoratie kopen

Ben jij al klaar voor Pasen? Nu is weer de tijd om vrolijke paasdecoratie te kopen. Met Pasen mag decoratie voor in de paastakken of voor op de paastafel zeker niet ontbreken. Xenos is de winkel voor al jouw paasversiering. Wil je naast deze gezellige pasen decoratie nog meer zon in huis halen? Kies voor nieuwe lichtgekleurde kussentjes op te bank in bijvoorbeeld pastelkleuren. Maak het af met een mooi licht kleed op de grond en voilà: jouw interieur is klaar voor de lente en de zon. Vrolijk Pasen!

 

Paasversiering koop je bij Xenos!

Wil jij een vrolijk voorjaarshuis? Met de paasversiering van Xenos tover jij je huis direct om naar heerlijke lentesferen. Van gekleurde eitjes tot lieve konijntjes en kuikentjes voor op de paastafel. En maak de paasbrunch compleet met een aantal kleurrijke servetten om te gebruiken bij jouw heerlijk gebakken paastaart. Zo kan het feestje niet meer stuk. Xenos heeft ook alles in huis voor het decoreren van unieke paastakken. Ontdek het hele assortiment online en bestel de paasversiering die jou vrolijk maakt heel eenvoudig online in onze webshop. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de paas decoratie op te halen in een Xenos winkel bij jou in de buurt. Houd je voor de beste aanbiedingen ook nog even de Xenos folder in de gaten? Zo koop jij de leukste paasversiering voor een zacht prijsje bij Xenos!

 

De leukste paasmandjes kopen

Waar zou de Paashaas zijn zonder zijn rieten paasmandje? Nergens natuurlijk! Koop jouw paasmandje online bij Xenos en help de paashaas met het verstoppen van gekleurde eitjes. Of zet het paasmandje ter decoratie pasen neer op een mooie prominente plek in huis. Vul het de mand met mooi gedecoreerde paaseitjes, gezellige paaskuikens of andere paas decoratie en haal de lente in huis! Met een grote paashaas decoratie maak je een echt statement. Bij Xenos vind je paas decoratie goud zoals gouden paaseitjes en meer.