Menu
Pasen Pasen

Pasen

Prachtig Pasen

Wanneer Pasen voor de deur staat is het tijd om te lente in huis te halen. De donkere winterkleding mag weer achterin de kast en we halen onze vrolijk gekleurde shirts en blouses tevoorschijn. Het zonnetje gaat steeds vaker schijnen en het kwik stijgt. Breng het zonnetje ook in huis en geef jouw interieur een lente-boost. Kies voor nieuwe lichtgekleurde kussentjes op te bank in bijvoorbeeld pastelkleuren. Maak het af met een mooi licht plaid en een kleed op de grond en voilà! Jouw interieur is klaar voor de lente en de zon!


Met paasaccessoires maak je jouw huis helemaal klaar op voor het Paasfeest. Leuke paasaccessoires kunnen jouw interieur nog meer opfleuren. Denk bijvoorbeeld aan een vrolijke paastak in een grote recycle vaas. Hang hem vol met paasei hangers, paashaas hangers, plastic eieren, veren en andere kleine paasdeco. Ook leuk is om echte voorjaarsplantjes in huis te halen. Een narcis is bijvoorbeeld een echte voorjaarsbloem die al vroeg in bloei staat. Zijn vrolijke gele kleur is typisch voor Pasen. Super leuk voor buiten, maar zeker zo leuk in huis in een mooie bloempot op de grond of op de kast. Heb jij geen groene vingers en durf jij een echt plantje niet aan? Niet getreurd, bij Xenos shop je ook kunstplanten en kunstbloemen in vrolijke lentekleuren. Deze zijn net echt en staan net zo leuk als een echte plant in een leuke bloempot of vaas. Natuurlijk hoef je niet per se een paastak in huis te halen. Paas accessoires hangen net zo leuk in een mooie palm of kamerplant!


De paastafel

In Nederland vieren we vaak Pasen met de familie en het liefst met een lunch, brunch of diner. We kleden de tafel aan met een mooi paaskleed, paasservetjes, paasdecoratie en het beste servies. Hier shop je de leukste paasdeco, van plastic paaseieren tot paashaasjes en van paaskuikens tot paasknuffels. Om te tafel aan te kleden zijn er leuke, vrolijke tafelkleden en servetjes met paasfiguren en schattige lentedieren. Wanneer het Pasen is, begint de lente en is het dus tijd voor lichte kleuren en dus paasservies! Bekijk daarom onze wit servies en ons pastel servies. Alles in één keer aanschaffen? Bekijk dan eens onze serviessets. Maak gezellige paasbordjes door de bordjes te presenteren met een leuk paas servet of door paasversiering op het bord te leggen. Denk aan een leuke paaskip, paashaas of paasei. Dan ben je helemaal klaar om jouw familie te ontvangen. Een heerlijk gekookt eitje, lekkere broodjes en verse jus d’orange. Mmm, dat wordt genieten!


DIY-Pasen

Pasen geeft ons de mogelijkheid om onze creativiteit helemaal los te laten op het maken van paasdecoratie. Je kunt je eigen paashangers, paasslingers of paaseieren maken en je kunt eitjes schilderen voor het paasontbijt of de paasbrunch. Knutselen voor Pasen is ook iets waar kinderen uren mee zoet kunnen zijn. Maak hangers voor in de paastak van piepschuim eieren door ze te beschilderen met vrolijke kleuren. Als je een beetje zoekt zijn er enorm veel DIY’s voor Pasen, zodat je dagenlang kunt blijven knutselen. Kijk voor de leukste knutselbenodigdheden tussen onze hobbyartikelen.


Paaseieren zoeken

Traditiegetrouw gaan kinderen tijdens Pasen op zoek naar paaseieren in de tuin. Met hun paasmandje rennen ze door de tuin om de meeste paaseitjes te vinden. Het weer in Nederland is helaas moeilijk te voorspellen, want april doet wat hij wil! Van paaseieren zoeken in de regen wordt natuurlijk niemand blij… Gelukkig kun je ook altijd binnen paaseitjes zoeken. Niet zo'n fan van chocolade of ben je op de gezonde tour? Ga dan gewoon chenille kuikentjes zoeken in huis! Net zo veel plezier, maar zonder te veel gesnoep.


Ben je nog op zoek naar toffe paasdecoratie of de laatste keukenhulpjes voor jouw paaslunch of ontbijt? Bestel jouw favoriete items dan eenvoudig op Xenos.nl of kom naar een van onze winkels.