Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Opbergsystemen Opbergsystemen

Opbergsystemen

(11)

Opbergsysteem kopen

Ben jij op zoek naar een handig opbergsysteem? Bij Xenos vind je goedkope opbergsystemen van hoge kwaliteit. Een opbergsysteem op wieltjes is ideaal voor bijvoorbeeld de (bij)keuken of badkamer. Of gebruik een opbergsysteem voor al je hobbyspullen. Zo is het altijd opgeruimd in huis!


Ladekast kopen

Een kunststof ladekast is ideaal wanneer je te weinig opbergruimte hebt. Ladekasten kun je namelijk overal neerzetten. Heb je niet zoveel ruimte? Kies dan voor een lage ladekast of een smalle ladekast. Zo creëer je een extra opbergplek tussen bijvoorbeeld de wasmachine en de muur. Een ladekast met wieltjes is dan helemaal handig. Wanneer de ladekast op een smalle plek staat, trek je in een beweging de ladekast naar voren. Zo kun je gemakkelijk overal bij. Een ladekast is fijn voor kleine spulletjes. Wil je ook spullen opruimen die je niet veel gebruikt? Ruim seizoenskleding netjes op aan kledinghangers en kledingrekken.


Ladesysteem kopen

Al onze ladesystemen shop je gewoon online. Houd jij alles graag netjes en opgeruimd? Bekijk dan ook eens onze goedkope opbergboxen en schoenenopbergers. Handig voor in de kinderkamer, de bijkeuken of het washok.


Goedkope ladekast kopen

Heb jij de ideale ladekast gevonden? Goedkope ladekasten koop je natuurlijk bij Xenos. Kom naar een van onze winkels of shop gemakkelijk online. Altijd op de hoogte blijven van onze acties? Houd dan onze folder in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.