Menu

Schoenenopbergers

(5)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Schoenenrek kopen

Heb jij ook zo’n hekel aan rondslingerende schoenen in de gang? In een schoenenrek van Xenos berg jij je schoenen voortaan netjes op. Bij Xenos heb je keuze uit diverse schoenenrekken. Zo hebben we kleine schoenenrekken voor bijvoorbeeld 6 of 9 paar schoenen, maar ook grote schoenenrekken waar je maar liefst 24 paar schoenen in kunt opbergen! Heb jij niet veel plek? Kies dan voor een smal schoenenrek. Wedden dat je die wel ergens kwijt kunt?

 

Ben jij op zoek naar een simpel schoenenrek dat vooral praktisch is? Kies dan voor een wit schoenenrek gemaakt van metaal, bijvoorbeeld van Tomado. Vind jij dat 'ie niet alleen praktisch, maar ook mooi moet zijn? Kies dan voor een industrieel schoenenrek gemaakt van zwart metaal en houten planken.

 

Bij Xenos vind je niet alleen schoenenrekken, maar ook andere schoenenopbergers, bijvoorbeeld een handige schoenenbox. Een schoenenbox lijkt op een ladekastje en is ideaal om in je kledingkast te zetten. Of kies voor een stoffen schoenenopberger die je zó onder je bed schuift. Ben jij lekker aan het opruimen geslagen? Bekijk dan ook eens onze handige opbergsystemen en opbergboxen. Opgeruimd staat netjes!

 

Schoenenrek aan deur kopen

Heb jij geen ruimte in de hal om je schoenen op te bergen? Of heb jij je schoenen liever helemaal buiten het zicht? Kies dan voor een schoenenrek die je aan de binnenkant van een deur kunt bevestigen, bijvoorbeeld aan de deur van de meterkast of het washok. Of hang ‘m op aan de deur van je kledingkast. Zo hoef jij niet meer tegen al die schoenen aan te kijken!

 

Goedkope schoenenopbergers

Maak een einde aan rondslingerende schoenen met een schoenenopberger van Xenos. Shop online of laat je inspireren in een van onze winkels. Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten.