Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Ventilatoren Ventilatoren

Ventilatoren

(9)

Ventilator kopen

Met een goede ventilator houd je je huis ‘s zomers lekker koel. Bij Xenos vind je een ruim assortiment aan kleine en grote ventilatoren. Of je nu op zoek bent naar een staande ventilator, een ventilator toren, een tafel ventilator of een mini ventilator: we hebben ze allemaal! Voor elke ruimte is er een geschikte ventilator. Tip: houd ‘s zomers je rolgordijnen en gordijnen overdag gesloten, zodat je de zon zoveel mogelijk blokkeert. Ga je op pad? Een handventilator neem je gemakkelijk mee. Ideaal op het strand, op het terras of gewoon in de tuin! Wil je extra verkoeling? Kies dan voor een ventilator met water.

 

Staande ventilator kopen

Een staande ventilator (ventilator op voet) is ideaal om een grotere ruimte, zoals de woonkamer of slaapkamer, te voorzien van een verkoelend briesje. Pas wel op met kleine kinderen en huisdieren, want de bladen van een staande ventilator kunnen gevaarlijk zijn.

 

Tafel ventilator kopen

Ook met hoge temperaturen moet er vaak gewoon doorgewerkt worden. Houd je hoofd koel met een tafel ventilator op je bureau! Een tafel ventilator noemen we ook wel een bureau ventilator. Tip: een tafel ventilator is ook ideaal om ‘s nachts op je nachtkastje te zetten. Ben je op zoek naar een kleine ventilator? Bekijk dan eens onze mini ventilatoren!

 

Ventilator toren kopen

Een ventilator toren (ventilator zonder bladen) is een goede en veilige keuze als je kleine kinderen of huisdieren hebt rondlopen in huis. In tegenstelling tot een gewone ventilator heeft een ventilator toren geen bladen die op hoge snelheid ronddraaien, wat een stuk veiliger is. Bovendien is een ventilator toren meestal wat stiller, omdat je geen last hebt van het geluid van de ronddraaiende bladen.

 

Ventilator aanbieding

Ben jij op zoek naar een goedkope ventilator? Houd dan onze folder in de gaten, blijf op de hoogte van de laatste acties en koop jouw nieuwe ventilator in de aanbieding! Bestel ‘m online of in een van onze winkels.