Menu
Nachtkastjes Nachtkastjes

Nachtkastjes

Hippe nachtkastjes

Ben jij op zoek naar een handig en leuk nachtkastje voor in je slaapkamer? Bij Xenos vind je diverse nachtkastjes in uiteenlopende stijlen. Een nachtkastje is handig om je wekker, nachtlampje en dat ene boek op te leggen. Maar een nachtkastje moet natuurlijk ook helemaal passen in de stijl van je slaapkamer. Veel mensen kiezen voor twee nachtkastjes, aan beide zijden van het bed. Wil je liever een nachtkastje met lades? Dan heb je meer ruimte om losse spullen op te bergen en blijft je slaapkamer netjes. 

 

Webbing nachtkastje

De Webbing trend is hot! Bij Xenos vind je diverse webbing nachtkastjes, daarmee maak je jouw slaapkamer helemaal af. Naast nachtkastjes vind je ook diverse andere webbing kasten om jouw slaapkamer om te toveren en creëer je een harmonieuze en ontspannen sfeer.

 

Nachtkastje kopen?

Bij Xenos vind je een ruim assortiment nachtkastjes in diverse soorten, maten en kleuren. Je kunt ook een bijzettafel als nachtkastje gebruiken. Bestel de nachtkastjes voor naast je bed eenvoudig online in onze webshop. Dan wordt jouw bestelling zorgvuldig bij je thuis gebracht.