Menu
Multifunctionele manden Multifunctionele manden

Multifunctionele manden

Alles wat je wil weten over manden

Mooie manden heb je nooit genoeg! In deze blog vertellen we alles over manden. Hoe je een mand kan gebruiken, wat onze favorieten zijn uit de Xenos collectie en veel meer. Het is zo’n leuke, praktische woonaccessoire! Lees snel verder …

De mooiste manden

Er zijn talloze manden in verschillende afmetingen. Kijk allereerst goed naar het formaat dat jij nodig denkt te hebben en kijk vervolgens naar het design. Favoriet bij Xenos zijn manden gemaakt van natuurlijke materialen zoals riet, zeegras en geweven papier. In onze collectie vind je diverse natuurlijke manden met een leuk detail. Ga jij bijvoorbeeld voor een mand met macramé details? Of houd jij meer van een stoere mand met zwarte strepen patroon? 

Een mand voor planten

Zet eens een grote plant in een mand! Dat staat hartstikke gezellig in huis, zeker als je een paar planten in verschillende manden bij elkaar zet. Manden gemaakt van natuurlijke materialen - zoals riet, zeegras of geweven maisbladeren - zijn hiervoor perfect. Ze accentueren het natuurlijke gevoel van groene planten. Bij Xenos vind je talloze manden die je hiervoor kan gebruiken, van helemaal naturel tot streepjes en met of zonder franjes. Sommige manden hebben al een plastic beschermlaagje binnenin, om een kliederboel bij het water geven en overpotten te voorkomen. Handig!

 

Leuke lademanden voor in de kledingkast

Een mandje voor de sokken, een mandje voor het ondergoed, een mandje voor sjaals en riemen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Lademanden zijn ideaal voor het kledingkast! Alles ligt overzichtelijk in een mandje en daardoor kan je alles snel vinden. Gebruik bijvoorbeeld onderstaande opbergmanden. Verkrijgbaar in de kleuren roze, wit, donkergrijs en lichtblauw.

Heb je een open kledingkast of -rek? Dan wil je mogelijk iets mooiers dan zo’n praktische opbergmand. Bijvoorbeeld een lademand met een gekleurd randje en handgreepjes. Hiermee creëer je in een handomdraai iets meer rust en overzicht in je overvolle kledingrek of kast.

Deel jouw favoriete mand met #xenos

Heb jij de manden van Xenos gebruikt voor een mini make-over of opruimsessie? Laat het eindresultaat zien aan andere Xenos fans! Deel de foto met #xenos of @Xenos_NL en wie weet zie je jouw foto terug op een van onze social media kanalen of webshop.