Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9

Fotolijsten wit

Fotolijsten in het wit kopen

Hoe leuk is het om steeds herinnerd te worden aan je meest leuke of mooie momenten in het leven? Hang de foto’s van deze momenten in de witte fotolijstjes van Xenos op aan de muur, of zet ze neer op een bijzettafeltje of kastje. De witte fotolijsten zijn goed te combineren met de andere kleuren in je interieur. Hang bijvoorbeeld een stuk of acht fotolijstjes in verschillende formaten op aan die roze muur in de gang. Je foto’s zullen er daardoor extra uitspringen! Zin in een keer iets anders? Doe dan leuke posters in de lijsten. Op deze manier kun je eindeloos blijven variëren. Combineer je witte fotolijsten met een elegante spiegel of andere wanddecoratie van Xenos!

 

Afmetingen witte fotolijsten bij Xenos

Heb je al een uitgeprinte foto, mooie kaart of poster klaarliggen en zoek je een lijst met specifieke afmetingen? Bij Xenos vind je de witte fotolijsten in meer dan tien verschillende maten. De meest verkochte afmeting is 50x70, maar ook voor kleinere opties zoals 30x40 of 10x15 vind je bij Xenos een witte lijst.

 

Goedkope witte fotolijsten online bestellen

Kijk iedere dag naar je mooiste herinneringen in de witte fotolijstjes van Xenos. Bestel ze gemakkelijk online op onze website! Wil jij weten wat we nog meer in het assortiment hebben? Kom dan langs in één van onze winkels. Daarnaast kun je onze folder checken om zo op de hoogte van onze laatste acties te blijven en mis je geen enkele aanbieding.