Menu
Spiegels Spiegels

Spiegels

Spiegeltje spiegeltje aan de wand...

Welke winkel heeft de leukste spiegels van het hele land? Dat is Xenos! Bij Xenos vind je heel veel verschillende soorten spiegels. Voor aan de wand maar ook om neer te zetten. Van eenvoudige plakspiegels tot de mooiste sierspiegels. Een spiegel is niet alleen handig om even te checken hoe je haar zit maar ook super stijlvol in elke ruimte. Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal, een plakspiegel op de deur van je slaapkamer of een ronde spiegel voor in de badkamer. Spiegels passen werkelijk in elke ruimte in huis.

 

Ronde spiegels zijn tijdloos

Een ronde spiegel is net wat speelser dan een vierkante spiegel of een standaard spiegel in de vorm van een rechthoek. De ronde vorm verricht wonderen in je interieur! Ronde spiegels laten je interieur groter lijken én kleden een ruimte stijlvol aan. Een tijdloze ronde spiegel met een zwarte metalen lijst is altijd goed. Of wat dacht je van een mooie rotan spiegel of een van onze gouden spiegels? Of combineer verschillende grote en kleine wandspiegels voor een speels effect aan de muur. Op die manier kun je jouw eigen spiegelset samenstellen. Bij Xenos vind je sowieso een ronde spiegel die bij jou past.

 

Maak een spiegelwand met rotan spiegels

Rotan spiegels zijn helemaal on-trend en wij snappen wel waarom. Een spiegel met speelse rotan lijst in de vorm van een zon of bloem, zijn te leuk om niet op te hangen. Één spiegel is mooi, maar meerdere spiegels is nog mooier. Vind je het ook maar saai om een spiegel op te hangen? Combineer meerdere spiegels bij elkaar voor een unieke spiegelwand. Kies bijvoorbeeld verschillende rotan spiegels die jij mooi vind en hang deze als een groep bij elkaar. Zo creëer je een mooi statement in jouw interieur. Extra leuk als de spiegels allemaal unieke vormen en formaten hebben. En hierbij geldt: hoe meer, hoe beter!

 

Make-up spiegel voor de beste looks

Make-up spiegels zijn onmisbaar als je gek bent van beauty. Door het kleine formaat past het spiegeltje op elke plek, in bijvoorbeeld de badkamer of bij jouw beautyhoekje. Vaak hebben make-up spiegeltjes ook een kant die vergroot. Extra handig voor de details zoals je oogschaduw of eyeliner. Bij Xenos vind je verschillende make-up spiegels die perfect zullen staan op jouw kaptafel.

 

Grote spiegel kopen?

Bij Xenos vind je grote ronde spiegels met een diameter tot wel 80 cm. Een grote spiegel met een opvallende lijst is een echte blikvanger en kan zelfs dienen als kunstwerk. Grote spiegels zijn ook erg handig voor in de badkamer boven de wastafel. Bestel jouw spiegel eenvoudig online op Xenos.nl.