Menu

Spiegels

(2)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Spiegel kopen

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie verkoopt de leukste spiegels van het hele land? Dat is Xenos! Bij Xenos vind je namelijk veel verschillende soorten spiegels. Een spiegel is functioneel, maar brengt ook sfeer in de ruimte. Bovendien laat een spiegel een ruimte ook nog eens optisch groter lijken. Bekijk al onze muurdecoratie voor matchende items. Ben je op zoek naar een specifiek soort spiegel? Xenos biedt jou een uitgebreid assortiment aan passpiegels, sierspiegels, make-up spiegels, zwarte spiegels, gouden spiegels en rotan spiegels. Combineer deze met een van onze rotan kasten om je interieur een boost te geven. Lees onze blog voor meer spiegel inspiratie. Spiegels passen werkelijk in elke ruimte in huis. Bekijk het aanbod online en shop jouw favoriete item.

 

Grote spiegel kopen

Bij Xenos vind je grote ronde spiegels met een diameter tot wel 80 cm. Een grote spiegel met een opvallende lijst is een echte blikvanger en kan zelfs dienen als kunstwerk. Een spiegel van groot formaat hangt ook mooi als afwisseling tussen bijvoorbeeld diverse fotolijsten. Grote spiegels zijn ook erg handig voor in de badkamer, boven de wastafel. Of zet de riante spiegel op de grond neer in je woonkamer of slaapkamer voor een nonchalant effect. Bestel jouw spiegel eenvoudig online op Xenos.nl.

 

Goedkope spiegels kopen

Welke spiegel je ook uitkiest, bij Xenos hebben we een groot aanbod aan goedkope spiegels. Je kunt je bestelling gemakkelijk online plaatsen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de spiegel op te halen in een Xenos winkel bij jou in de buurt. Houd je voor de beste aanbiedingen ook nog even de Xenos folder in de gaten?