Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Hobby

Hobby

Hé crea bea! Alles wat je nodig hebt om lekker creatief bezig te zijn vind je bij Xenos. Van schildersdoeken tot diamond painting.

alle hobby
Knutselen Knutselen
Haken Haken
Schilderen Schilderen
Tekenen en Kleuren Tekenen en Kleuren
Borduren Borduren
Hobbyletters Hobbyletters
Schildersdoeken Schildersdoeken
Verf Verf
Populaire producten
window.addEventListener('load', function () { window.flowbox('init', { container: '#js-flowbox-flow-93', key: '2usOtbyQRo2odiM4d2h18w', locale: 'nl-NL' }); });

Hobby en knutselen spullen kopen?

Op een regenachtige zondagmiddag is er niks leukers dan gezellig knutselen. Of je nu een knuffel voor je pasgeboren kleindochter wil haken, een kunstzinnig schilderij wil schilderen, of lekker wil tekenen op allerlei soorten knutselpapier, bij Xenos vind je alle spullen die je daarvoor nodig hebt. Denk aan haakpakketten, schildersdoeken, penselen en verf in alle kleuren van de regenboog.

Alles voor je creatieve hobby koop je bij Xenos

Ben je dol op knutselen, knippen, kleuren en schilderen? Wij hebben de leukste hobby artikelen voor jou. Onze hobbyletters zijn ideaal om een naam mee te spellen, jouw favoriete woord, of alleen initialen. We hebben ze letterlijk van A tot Z. Decoreer ze naar eigen inzicht met allerlei spullen uit ons uitgebreide hobbyassortiment om er een stijlvol geheel van te maken. Gebruik bijvoorbeeld knutselpapier om mooie vormen uit te knippen en op de letters te plakken. Wees creatief en maak er iets moois van. Zet ze in de woonkamer neer of gebruik ze in de kinderkamer.

Hobbyartikelen kopen? Bestel direct!

Ben jij graag creatief bezig? Dan ben je bij Xenos aan het juiste adres! Wij hebben de leukste DIY pakketten, prachtige diamond paintings, schilderen op nummer en meer. Hobby artikelen zijn er voor jong en oud. Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties? Houd dan onze folder in de gaten. Alles wat je nodig hebt om lekker creatief bezig te zijn vind je bij Xenos.