Menu
Dinerborden Dinerborden

Dinerborden

Dinerborden in verschillende stijlen

Dineren in stijl begint bij Xenos. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment dinerborden. Zo zit er altijd wel iets tussen wat bij jou past. Wie wil er nou geen hip servies om indruk te maken tijdens een diner? Zo ziet het eten er nóg lekkerder uit en de tafel nóg gezelliger. Combineer met andere borden en schalen uit dezelfde serie om er een mooi geheel van te maken.


Voor welke stijl ga jij?

Bij Xenos vind je heel veel verschillende stijlen dinerborden. Er is niet alleen een breed assortiment in kleuren, maar ook in serviesseries. Populaire serviesseries zijn Toscane, Sevilla en Basic. Ga je voor witte dinerborden, zwarte dinerborden of misschien wel een leuk kleurtje of gave print? Kies een tafelsetting in één kleur voor een rustig geheel of ga voor een combinatie van kleuren en series voor een speels resultaat. Ook in materiaal is er een ruime keuze: aardewerk, porselein of keramiek.


Maak het diner compleet

Houd je van gezellige etentjes inclusief mooi gedekte tafel? Dan zijn alleen dinerborden niet genoeg. Dek de tafel tot in de puntjes met mooie schalen en kommen, prachtige diepe borden en rustieke serveerplanken. Schenk je favoriete drankje in een mooi glas en kies voor elegant bestek om echt dat restaurantgevoel te creëren.


Shop dinerborden online

Toe aan iets nieuws? Shop alle dinerborden gemakkelijk online of kom naar een van onze winkels.