Menu
Ontbijtborden Ontbijtborden

Ontbijtborden

Lekkere ontbijtjes op mooie ontbijtborden

Zin om heerlijk te ontbijten? Het oog wil ook wat! Geniet er nóg meer van door een lekker ontbijtje van een mooi ontbijtbord te eten. Xenos heeft veel verschillende soorten ontbijtborden in het assortiment, die jouw zelfgemaakte ontbijt nog specialer maken. Dit soort borden hoef je niet alleen voor het ontbijt te gebruiken, er kunnen ook andere dingen op geserveerd worden. Gebruik een ontbijtbordje bijvoorbeeld onder je kop soep, als dessertbord of voor een lekker voorgerecht. Heb jij al een keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment ontbijtbordjes?

 

Ontbijtborden in alle soorten en maten

In het weekend een lekker ontbijt smeren op de mooiste witte  ontbijtbordjes. Dat is pas genieten! In ons assortiment hebben we ook zwarte ontbijtborden in alle soorten en maten. Een vierkant ontbijtbord of rond, met print of egaal, de keuze is reuze! Combineer de ontbijtborden met onze mooie dinerborden en gebaksborden en maak er een mooi en stijlvol geheel van. Match een aantal bijpassende diepe borden erbij voor een perfect gedekte tafel! Bekijk al ons servies en kies de serie die het beste bij jou past. Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje tussen onze blogs voor een heerlijk ontbijtrecept of tips voor het dekken van een trendy paastafel.


Shop goedkope ontbijtborden online

Je shopt ontbijtborden gemakkelijk én 24/7 online of kom naar een van onze winkels. Bekijk onze folder om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en artikelen op het gebied van wonen, tafelen en food!