Menu
Gebaksborden Gebaksborden

Gebaksborden

Gebaksborden

Heb je een verjaardag, is er iemand geslaagd of heb je gewoon zin in een lekker zoet gebakje? Xenos heeft een ruim assortiment in gebaksbordjes. Want gebaksschoteltjes zijn onmisbaar in de keuken. Op de gebaksborden van Xenos serveer jij heerlijke lekkernijen voor je gasten. Ga jij voor een basic wit gebaksbord of kies je toch liever voor een gebaksbordje met vrolijke printjes en kleuren? Xenos heeft blauwe, witte, paarse en nog veel meer taart bordjes in diverse kleuren. Alles is mogelijk! Het is natuurlijk ook erg leuk om verschillende bordjes met elkaar te combineren voor een speelse uitstraling op tafel.

 

Pronken met je nieuwe servies

Heb je een keuze gemaakt uit al die mooie porseleinen gebaksborden? Maak de set compleet met bijpassende dinerborden, ontbijtborden, kommen, schalen en mokken uit dezelfde serie. Heb jij gekozen voor de Sevilla serie met diverse dessins in het zwart/wit of ben je gegaan voor de kleurrijke Emilia serie? Ohja, voor de dierenliefhebbers verkoopt Xenos ook servies met dierenprint. Super leuk! Jouw keukenkastjes zijn zo in een klap gevuld met mooi nieuw servies.

 

Klein maar fijn

Kleine bordjes zijn niet alleen praktisch maar ook nog eens erg handig. Heb je binnenkort een high tea met je vriendinnen of geef je een lekker etentje? De gebaksbordjes van Xenos zijn ideaal voor elke gelegenheid. Zo serveer je er tijdens een high tea lekkere gebakjes, scones of cakejes op en gebruik je ze aan het eind van diner als dessert bordje. Maar onze borden zijn niet alleen om van te eten! Geef de bordjes van Xenos een mooi plekje aan de muur met onze handige bordenhangers. Kies borden uit dezelfde serie of borden met hetzelfde kleurenpallet en maak zo je eigen samenstelling voor aan de muur.

 

Shop gebaksborden op Xenos.nl

Je shopt alle gebaksborden gemakkelijk en snel online op Xenos.nl of kom naar een van onze winkels bij jou in de buurt.