Menu
Vloerkleden Vloerkleden

Vloerkleden

Echte sfeermakers!

Pimp je huiskamer, gooi eens een leuk kleedje op de vloer. Ze zijn lekker warm en geven een fijn sfeertje in huis. Ook kinderen zijn er dol op en gebruiken een vloerkleed graag als speelkleed. Bekijk snel onze vloerkleden voor een klein prijsje! Naast een fijn vloerkleed geven kussens en leuke accessoires ook de juiste sfeer in huis. 

 

Vloerkleden

Wil je meer sfeer in je woon- of slaapkamer dan kan een vloerkleed een goede oplossing zijn! Een vloerkleed is een sfeervolle oplossing om je kamer meer warmte en sfeer te geven. Kies voor een vloerkleed dat bij de betreffende ruimte én bij jou past. Houd je van een zacht vloerkleed wat heerlijk aanvoelt onder je voeten? Of ben je op zoek naar een vloerkleed waar veel op wordt gelopen en wat wel wat te lijden heeft. Meet de ruimte goed op en kies dan het vloerkleed wat het beste in de ruimte past. Xenos heeft regelmatig nieuwe vloerkleden in het assortiment van een rond vloerkleed tot allerlei tapijtjes met verschillende patronen.

 

Vloerkleed online kopen?

Ga jij je hal, woon-of slaapkamer of speelkamer pimpen? Bestel je vloerkleed dan gemakkelijk online op Xenos.nl of ga naar een Xenos winkel bij jou in de buurt.