Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9

Xenos steunt Kinderziekenhuizen van Oranje

Xenos steunt Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje omdat wij geloven in het verbeteren van de ziekenhuiservaring voor kinderen tijdens behandelingen of verblijven. Xenos is vastbesloten om zelfs de minder leuke momenten om te toveren tot iets aangenamers.

Steun ook Kinderziekenhuizen van Oranje, samen staan we sterker en gaan we voor een blijvende glimlach.

SAMEN BETER SAMEN STERKER

De samenwerking is in 2023 ontstaan vanwege het 50-jarig jubileum van Xenos. Voor dit jubileum wilde Xenos iets extra’s doen. Want waarom alleen trakteren op leuke acties voor de klanten, als je ook iets moois kan betekenen voor een groter doel? Kort gezegd: Samen beter, Samen sterker. Tijdens een actieperiode van 4 maanden heeft Xenos bij aankoop van een hobbyartikel 10% gedoneerd aan Kinderziekenhuizen van Oranje. Er is toen een bedrag van €120.661,- gedoneerd. Deze donatie heeft bijgedragen aan het verminderen van angst, pijn en stressreductie bij de ernstig zieke kinderen in één van de kinderziekenhuizen.

GLIMLACH VOOR ORANJE

De campagne 'Glimlach voor Oranje' is het resultaat van een krachtige samenwerking tussen Kinderziekenhuizen van Oranje en Xenos.

Xenos blijft zich inzetten voor de Kinderziekenhuizen van Oranje, en nu opnieuw met de campagne "Glimlach voor Oranje". Op verschillende manieren zal Xenos deze campagne ondersteunen en ons winkelnetwerk gebruiken om zichtbaarheid te geven aan de stichting.

Voor de campagne is ook een speciaal glimlach kussen ontworpen, Xenos verkoopt deze in ruim 165 winkels en online op xenos.nl. De volledige opbrengst gaat naar Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje.

WIL JIJ EEN GLIMLACH DONEREN?

Xenos doet dus ook een beroep op iedereen om in actie te komen en 'een glimlach' te doneren. Steun Kinderziekenhuizen van Oranje met de aankoop van het glimlach kussen, het gehele aankoopbedrag wordt gedoneerd aan Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Het kussen is verkrijgbaar vanaf 21 april bij Xenos, in de winkel of online.

Doneer

Dit kan eenvoudig via www.glimlachvoororanje.nl