Menu
Royal Jungle Royal Jungle

Royal Jungle

Geplaatst: 18 september 2020 | Bekijk meer in: Trends & tips

Ontdek deze bijzondere woonstijl

Het zijn de Xenos OngewoonWeken. Tijdens deze weken vind je veel bijzondere woonspullen in diverse verrassende woonstijlen. Één van die woonstijlen is Royal Jungle. Waar wilde dieren zich in het wild vooral schuilhouden tussen grote bladeren, zijn ze met Royal Jungle overduidelijk aanwezig. Met uitbundige dierenprints, velvet materialen en diepe warme kleuren als goud, robijnrood en royal blue, komen ze op koninklijke wijze tevoorschijn. In deze blog bespreken we een aantal highlights uit deze woonstijl dus lees snel verder!

Beestachtige eyecatchers

Dierenprints zijn en blijven hot! De klassieke luipaardprint vind je op diverse kussens en plaids maar verrassend genoeg ook op servies, in combinatie met mat zwart. Is een dierenprint niet genoeg Royal Jungle voor jou? Ga dan voor een lampenvoet in de vorm van een luipaard, aap of slang. Met een velvet lampenkap maak je het tot een koninklijk geheel. De woonstijl Royal Jungle bevat één beestachtige eyecatcher; namelijk een 58 centimeter hoge goudkleurige luidpaard. Daarmee maak je jouw Royal Jungle helemaal compleet.

Glanzend goud

Ben jij helemaal weg van gouden woonaccessoires? Dan zit je bij Royal Jungle goed. Gouden woonaccessoires zijn eindeloos te combineren en vooral erg mooi met mat zwart. Met deze bijzondere woonaccessoires maak jij van jouw thuis een echte Royal Jungle. Vooral de aap is populair in de woonstijl Royal Jungle, als kandelaar, theelichthouder en als beeldje. Gouden woonaccessoires geven een luxe touch aan je interieur en zijn perfect voor op de salontafel of je dressoir. Binnen de woonstijl Royal Jungle hebben we ook diverse spiegels met een goudkleurige lijst.

Koninklijk tafelen

De woonstijl Royal Jungle kun je ook gemakkelijk toepassen bij de eettafel. Servies Toscane is perfect voor een royaal gedekte tafel en met een webbing etagère maak je de link met de natuurlijke materialen uit de jungle. Maak het geheel af met gouden accessoires en kaarsen in royal kleuren zoals blauw en rood. Ook tijdens het tafelen zijn dierenprints hartstikke hip, durf daar ook zeker mee te combineren.

Sharing = caring

Durf jij de woonstijl Royal Jungle aan? Dat willen wij zien! Deel je foto met #xenos of @xenos_nl en wie weet zie je jouw foto terug op een van onze social media kanalen of webshop.

Meer inspiratie opdoen?
3 tips voor het inrichten van een open kast 3 tips voor het inrichten van een open kast Geplaatst op: 12 december 2019 Geplaatst in: Trends & tips
Tips om je kleding op te vouwen Tips om je kleding op te vouwen Geplaatst op: 16 december 2022 Geplaatst in: DIY's, Trends & tips
Tips inrichten trapkast Tips inrichten trapkast Geplaatst op: 15 december 2022 Geplaatst in: Trends & tips
De mooiste kerstverlichting De mooiste kerstverlichting Geplaatst op: 4 december 2019 Geplaatst in: Feest, Trends & tips