Menu
Kamerschermen Kamerschermen

Kamerschermen

Waarvoor gebruik je een kamerscherm?

Bij een kamerscherm wordt vaak de vraag gesteld: Wat moet je daar nu mee en wie gebruikt dat nou? En vooral… waarvoor gebruik je een kamerscherm? Een kamerscherm heeft veel voordelen en functies. Het is vaak licht in gewicht en kan dus makkelijk verplaatst worden. Een kamerscherm kan gebruikt worden om een grote ruimte op te delen in kleinere kamers, als (tijdelijke) scheidingswand of als eye-catcher om sfeer te creëren.


Goedkoop kamerscherm

Bij Xenos vind je mooie kamerschermen die gebruikt kunnen worden om een ruimte af te schermen. Je kent het wel: een rommelhoekje in het zicht, een wasmachine die je niet altjid wil zien en het speelgoed van de kinderen... Met een kamerscherm is dit zo weggewerkt en zodra je er bij moet zijn kun je het scherm ook snel weer weghalen. De meeste kamerschermen hebben draaibare scharnieren zodat je de panelen alle kanten op kunt draaien. Je kunt een kamerscherm ook gebruiken als goedkoop kleedhoekje of tijdelijk pashokje, in jouw slaapkamer bijvoorbeeld.


Roomdivider van natuurlijke materialen

Roomdividers worden steeds populairder en kunnen niet ontbreken in jouw interieur. Het is een echte eyecatcher in je woning en zorgt voor unieke afscheidingswanden. Bij Xenos vind je roomdividers van natuurlijke materialen zoals webbing, rotan en jute. Een rotan kamerscherm is leuk om te gebruiken als omkleedhoekje, kamerverdeler of gewoon als eye-catcher in je woning. Je kunt ook een vakkenkast gebruiken als scheiding in een kamer, zodat je toch een open sfeer behoudt.


Kamerscherm kopen?

Een kamerscherm kopen die het beste bij jouw interieur past doe je bij Xenos. Hier vind je roomdividers voor een verrassend lage prijs. Bekijk ons aanbod gemakkelijk online of kom naar een van onze 150 winkels.