Menu

Héél véél artikelen met korting. Bekijk alle deals >

Héél véél artikelen met korting. Bekijk alle deals >

Kamerschermen

(1)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Kamerscherm kopen

Ben je van plan een kamerscherm te kopen voor in jouw woning? Dan ben je bij Xenos aan het juiste adres. Kamerschermen worden steeds populairder en zorgen voor rust in je huis. Oorspronkelijk komen kamerschermen uit China en zijn naast praktisch ook erg decoratief. Heb je een grote ruimte die je wilt opdelen in kleinere ruimtes? Ook daarvoor is een kamerscherm een handige oplossing. Een kamerscherm bestaat namelijk uit meerdere panelen die je in een zigzag vorm kunt neerzetten. Tip: Gebruik een kamerscherm als (tijdelijke) scheidingswand, pashokje of gewoon als eyecatcher in je woning. Vooral in studio’s en lofts kan een kamerscherm voor extra gezelligheid zorgen. Bekijk ook ons uitgebreide aanbod woondecoratie voor meer praktische én mooie aankleding zoals decoratieladders, plantenbakken en meer.

 

Room divider kopen van natuurlijke materialen

De naam zegt het eigenlijk al; met een room divider (ook wel een kamerscherm) van Xenos zorg je voor een handomdraai voor een nieuwe indeling van een ruimte. Xenos heeft een uitgebreid aanbod aan roomdividers van natuurlijke materialen zoals webbing, rotan en jute. Combineer een rotan kamerscherm met een van onze rotan kasten. Onze room dividers bestel je makkelijk en snel online. Weet je nog niet precies welke je wil? Kom dan ons aanbod bekijken in de winkel. Daar kun je rustig alle roomdividers bekijken en helpen we je graag om een keuze te maken. Heb je al een vakkenkast? Deze kun je namelijk ook een gebruiken als scheiding in een kamer, zodat je toch een open sfeer behoudt.

 

Goedkoop kamerscherm bij Xenos

Bij Xenos vind je goedkope kamerschermen van goede kwaliteit, die gebruikt kunnen worden om een ruimte af te schermen. Je kent het wel: een rommelhoekje in het zicht, een wasmachine die je niet altijd wil zien en het speelgoed van de kinderen... Een kamerscherm is een goedkope en snelle oplossing om een ruimte te splitsen. De meeste kamerschermen hebben draaibare scharnieren zodat je de panelen alle kanten op kunt draaien. Je kunt een kamerscherm ook gebruiken als goedkoop kleedhoekje of tijdelijk pashokje, in jouw slaapkamer bijvoorbeeld. Bij Xenos shop je diverse kamerschermen online of in een van onze 150 Xenos winkels. Houd ook onze folder in de gaten voor leuke acties en aanbiedingen.