Menu
Dierenaccessoires Dierenaccessoires

Dierenaccessoires

(7)

Hangstoel voor je viervoeter

Maak het leven van je huisdier aangenamer en leuker met handige accessoires. Bij Xenos vind je diverse hangstoelen voor dieren zodat je samen met je viervoeter kan relaxen. Daarnaast staat een hangstoel ook nog eens super leuk in jouw interieur, naast jouw eigen Swing stoel.

 

Mooie voerbakken

Onze mooie kommen en schalen zijn natuurlijk ook te gebruiken als voerbakken. Zolang ze niet te diep zijn kan jouw kat of hond er heerlijk uit eten en drinken. De schaaltjes van Xenos zijn geschikt voor zowel voer als water en dus makkelijk te gebruiken als mooie voerbak of drinkbak.

 

Hondenkussen nodig?

Kussens en plaids zijn onmisbaar voor jouw trouwe vriend. Heerlijk om op te liggen of mee te spelen. Een kussen is een zachte ondergrond voor jouw huisdier om op te slapen. Met meerdere kussens kun je zelf een gezellig hondenbedje creëren.

 

Dierenaccessoires online kopen?

Op Xenos.nl vind je de leukste accessoires voor dieren. Maak jouw kat of hond helemaal blij met Dierendag of verras je trouwe vriend zomaar met iets leuks. Ontdek alles voor huisdieren of kom naar een van onze 150 winkels.