Menu

Deurmatten

(2)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Deurmat kopen

Houd viezigheid buiten de deur met een deurmat. Bij Xenos vind je een ruim assortiment aan deurmatten. Ze zijn vooral functioneel, maar als je bij ons een deurmat koopt, hoeft die helemaal niet saai te zijn. Koop bijvoorbeeld een deurmat met een leuke opdruk of subtiele print. Neem er eentje met panterprint of stippen, dan heb je meteen een goede binnenkomer. Naast dat deurmatten praktisch zijn, worden ze tegenwoordig door de printjes ook echt gezien als woondecoratie. Bij Xenos vind je een breed assortiment aan deurmatten in verschillende stijlen. Welke deurmat koop jij?

 

Deurmat voor buiten bij Xenos

Op zoek naar een deurmat voor buiten? Shop dan een kokosmat van Xenos. Leg de deurmat voor de deur neer, en houd hiermee alle rommel en nattigheid buiten. Heb je een overkapping bij de voordeur? Dan is het fijn om de deurmat daaronder te leggen. Zo blijft de deurmat droog en blijft al het vuil buiten de deur. Geniet een lange tijd van een echte eyecatcher het moment dat je de deur doorstapt. Laat die visite maar komen!

 

Deurmat voor binnen

Heb jij geen voortuin of een portiekje voor de voordeur? Leg dan een deurmat voor binnen neer bij de voordeur. Een deurmat is vaak niet het eerste waar je aan denkt bij de inrichting van je huis. Toch mogen deurmatten niet ontbreken. Door een deurmat te kopen, voorkom je krassen op je vloer. Kan jouw gang wel een eyecatcher gebruiken? Kies dan voor een deurmat met een leuke print. Bij Xenos vind je veel goedkope deurmatten. Heb jij de perfecte deurmat gevonden? Shop dan 24/7 online op de webshop of kom naar een van onze winkels. Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen? Bekijk dan onze folder en schrijf je in voor de nieuwsbrief.