Menu
Tafeltextiel Tafeltextiel

Tafeltextiel

Tafellopers

Een tafelloper is de perfecte decoratie voor je eettafel. Je kunt een tafelloper gebruiken voor speciale momenten zoals Kerst of Pasen, maar waarom zou je wachten op die momenten? Een tafelloper kun je iedere dag gebruiken! Zo kun je de tafelloper verticaal over de tafel leggen ter decoratie met een mooie vaas of kaars erop. Maar gebruik je de loper horizontaal dan kun je het perfect als tafelkleed gebruiken tijdens een etentje voor twee. Zo heb je geen placemat, tafelkleed of tafellaken nodig. De tafellopers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Bekijk alle tafellopers!

 

Placemats

Placemats zijn ideaal als je een mooi gedekte tafel wilt én je tafel wilt beschermen tegen kringen en vlekken. Met een placemat heb je geen tafelkleed of tafellaken nodig. Kies je voor plastic placemats dan heb je ook nog eens het voordeel dat je geen extra was krijgt! Na het eten haal je er simpelweg een doekje overheen en ze kunnen zo weer de kast in voor het volgende eetmoment. Xenos heeft verschillende placemat designs in het assortiment. Zo kun je losse placemats kopen of een placemat set. Bekijk en bestel placemats online!

 

Tafelkleden en servetten

Als je vrienden op bezoek krijgt voor een gezellig etentje, dan wil je dat de tafel er ook pico bello uitziet. Met een tafelkleed en bijpassende servetten zorg je voor een sfeervol aangeklede tafel. Een tafelkleed is niet alleen decoratief maar beschermt net als een tafelzeil en placemats je tafel ook tegen krassen en vuil. Bekijk het assortiment met tafelkleden en servetten nu online!