Menu
Halloween Halloween

Halloween

Halloween versiering 

Op 31 oktober is het zover: Halloween. Hét griezeligste feest van het jaar waarop je je huis en tuin mag versieren met de meest enge decoraties. Denk aan pompoenen, spoken, heksen, skulls, skelletten, spinnen en andere lugubere dieren en insecten zijn perfect voor het aankleden van je interieur. Wij hebben een uitgebreid assortiment met Halloween versiering. Van lampjes tot honeycombs en van lampionnen tot slingers en ballonnen.   

 

Trick or treat: Halloween snoep en verkleedkleding

Geef me snoep of anders... Komen er bij jou thuis kinderen aan de deur met Halloween voor Trick or Treat? Zorg dan dat je voldoende snoep in huis hebt. Bij Xenos bestel je het griezeligste uitdeelsnoep van eetbare oogballen tot lolliepops in de vorm van een doodshoofd. Tip: serveer in een speciale Halloween snoepschaal en trek zelf een eng outfit aan. Want wat is er nou spannender dan snoep te krijgen van een heks of zombie? We hebben enge Halloween kostuums in ons assortiment voor volwassenen en kinderen. Vergeet ook geen bijpassende Halloween tiara, bril en schmink te bestellen. 

 

Halloween diner of feest organiseren?

Eigenlijk vind je bij Xenos alles wat je nodig hebt om zelf een Halloween feest te organiseren. Zo hebben we kartonnen bordjes om 'horrorcake' op te serveren, bekers om 'bloedsap' in te schenken en andere tafelbenodigdheden, zoals griezelige servetten en snackcups. Allemaal in Halloween thema met pompoenen, spinnen en spookjes. Heel eenvoudig online te bestellen in onze webshop.