Menu
Thuis oud en nieuw vieren Thuis oud en nieuw vieren

Thuis oud en nieuw vieren

  • Geplaatst: 17-12-2021
  • |
  • Bekijk meer in: Feest

Thuis oudjaarsavond 2021 vieren

Je hebt de volgende vraag ongetwijfeld al een keer gehoord: 'Waar ga jij oud en nieuw vieren dit jaar?'. Bij Xenos vieren we oud en nieuw thuis en dat hoeft helemaal niet saai of suf te worden. Wij hebben zelf de leukste tips voor een onvergetelijke oudjaarsavond op een rijtje gezet. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder! 

Oliebollen bakken

Oudjaarsavond kan niet voorbij gaan zonder het eten van een oliebol. Je bakt oliebollen eenvoudig zelf met onze oliebollenmix. Begin 's ochtends vroeg al met bakken dan sta je 's avonds niet te stressen in de keuken (zeker niet fijn als er al gasten zijn!). Ben je geen thuiskok? Dan kan je uiteraard ook oliebollen halen bij de oliebollenkraam. Serveer ze in een mooie ovenschaal met lekker veel poedersuiker. Hmmm!

Champagne, prosecco en andere drankjes

Met oud en nieuw tellen we met z'n allen af naar het nieuwe jaar. Een bijzonder moment waarop we terugkijken naar het afgelopen jaar en vooruitblikken naar de toekomst. Daar willen we natuurlijk op proosten! Ga jij voor een klassieke champagne, een groot glas prosecco of een ander cocktail drankje? En heb jij gasten uitgenodigd? Verras ze met glitter bubbels of verander jouw keuken voor deze avond in een cocktail bar. Haal de barman of - vrouw in jezelf naar boven en mix de lekkerste cocktails. Geniet volop maar drink uiteraard met mate.

Oud en nieuw versiering

Bij Xenos zeggen we altijd: "Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen!".  Versier je woonkamer met oud en nieuw met slingers en (folie)ballonen, bijvoorbeeld met de cijfers van het nieuwe jaar. Ga voor feestversiering in de kleuren goud en zwart. Dat past perfect bij dit feestmoment! 

Deel jouw oudjaarsavond met #xenos

Heb jij onze tips opgevolgd en ben jij helemaal klaar voor een onvergetelijk oud en nieuw feestje bij jouw thuis? Deel het met @xenos_nl. Wij zijn erg benieuwd! Maak een mooie foto en tag #xenos in het bericht. Wie weet zie je het terug op Xenos.nl, op social media of in de nieuwsbrief.