Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Pedaalemmer óf prullenbak? Pedaalemmer óf prullenbak?

Pedaalemmer óf prullenbak?

Geplaatst: 7 juni 2023

Wat is het verschil tussen een pedaalemmer en prullenbak?

Niet het meest stijlvolle item in huis, maar wel een van de belangrijkste! Iedereen heeft een prullenbak of pedaalemmer in zijn bezit, maar wat is nou eigenlijk het verschil?

Prullenbakken

Een prullenbak of afvalbak is zonder voetpedaal. Prullenbakken hebben verschillende systemen om te openen. Bij Xenos hebben we diverse varianten in het assortiment. Ze zijn er met schuifdeksels, losse deksels met een handvat of een luxe push-systeem. Bij een push-systeem gaat de deksel van de prullenbak open door middel van één druk op de knop of deksel, ideaal! Zo hoef je de losse prullenbak deksel nergens neer te leggen, wel zo hygiënisch! 

Pedaalemmers

Zoals de naam het al zegt: een pedaalemmer heeft een voetpedaal. Hierdoor klap je de deksel van de afvalemmer open. Super makkelijk! Zo heb je beide handen vrij en hoef je niet bang te zijn voor vieze vingers. Pedaalemmers zijn er in alle soorten en maten bij Xenos. Een leuk kleurtje, een kleine voor onder het bureau of een dubbele om je afval te scheiden. Voor welke variant ga jij? 

Dubbele afvalbakken

Tegenwoordig is afval scheiden niet meer weg te denken. Draag je steentje bij aan het milieu door plastic, groen en rest afval apart te houden van elkaar. Met een dubbele afvalbak gaat dit super makkelijk! Bij Xenos heb je ze in twee varianten: met twee óf drie gescheiden vakken. Ideaal om plastic netjes gescheiden te houden van de rest! 


Alle soorten en maten

Xenos heeft een ruim aanbod van prullenbakken en pedaalemmers. Rond, rechthoekig of vierkant. Groot óf klein. Een leuk kleurtje, mat zwart of zilverkleurig. Noem het maar op, de keuze is reuze! Bij Xenos verkopen we niet alleen de afvalbakken, maar ook de vuilniszakken in alle soorten en maten.  

Goedkope pedaalemmer of prullenbak

Heb jij de ideale pedaalemmer gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk op Xenos.nl of kom langs in een van onze winkels. Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten. 

 

Meer inspiratie opdoen?
Tips inrichten trapkast Tips inrichten trapkast Geplaatst op: 2 januari 2024
Kruidenpotjes opbergen Kruidenpotjes opbergen Geplaatst op: 16 augustus 2023
Tips kerstspullen opbergen Tips kerstspullen opbergen Geplaatst op: 17 november 2023
Tips om je kleding op te vouwen Tips om je kleding op te vouwen Geplaatst op: 7 juni 2023