Menu
Dienbladen Dienbladen

Dienbladen

Dienbladen

Dienbladen zijn ontzettend handig. Het bespaart je tijd met heen en weer lopen en je kunt alle kopjes koffie en thee in één keer meenemen. Gebruik het voor het opdienen van een heerlijk ontbijt op bed of zet het in om jouw zelfgemaakte hapjes te serveren op een feestje.

En wat dacht je van een mooi dienblad inzetten als decoratiestuk? Zet het op de vensterbank of op een poef met enkele kaarskandelaars erop, een vaasje met een bloemetjes en een paar tijdschriften. Zo wordt jouw dienblad een echte eyecatcher. Bij Xenos vind je heel veel dienbladen. Van houten dienbladen en bamboe tot kunststof. Vootr welke stijl ga jij?


Recycle dienbladen

Onze recycle dienbladen zijn handgemaakt in Indonesië. Dit is zijn dienbladen met een verhaal. De dienbladen zijn namelijk door de lokale bevolking in Indonesië gemaakt. Met de hand en van gerecycled hout. Bijvoorbeeld van de houten laadbakken van oude trucks die gesloopt worden. Het hout wordt nauwkeurig geselecteerd, dit maakt elk product uniek en zeer duurzaam.


Dienblad kopen?

Ben je op zoek naar een prachtig multifunctioneel dienblad? Bekijk snel ons uitgebreide assortiment en bestel jouw dienblad eenvoudig op Xenos.nl.