Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Funcooking Funcooking

Funcooking

(42)

Alle benodigdheden voor funcooking kopen

Funcooking: het woord zegt het eigenlijk al genoeg. Samen of alleen plezier beleven tijdens het koken. Bij Xenos vind je allerlei apparaten en ingrediënten om zelf heerlijke creaties te maken. Wat je dan allemaal precies vindt in onze funcooking categorie? Het assortiment van Xenos is erg breed. Van chocoladefontein tot ijsblokjesmaker en van fondueset tot poffertjesmaker: bij Xenos is funcooking nooit te gek!

 

Fondueset bestellen

Fonduen is leuk tijdens Kerst of Pasen, maar net zo leuk op een doordeweekse avond met vrienden of familie. Je zet de fondueset op tafel, snijdt verschillende snacks in stukjes en iedereen kan zelf met zijn fondueprikker in de pan dopen. Hoe leuk is dat? Een fonduestel is altijd leuk om in de kast te hebben staan. Deze komt namelijk altijd goed van pas. Chocoladefondue, vleesfondue of kaasfondue: wat eet jij vanavond?

 

Suikerspinmachine kopen

Ben jij een echte zoetekauw en ga jij eigenlijk alleen naar de kermis voor een heerlijke suikerspin? Met de funcooking producten van Xenos maak jij die suikerspin voortaan eenvoudig thuis. Bij ons vind je namelijk alle benodigdheden: een suikerspinmachine, suikerspinstokjes én natuurlijk de suiker zelf. En het leuke is: bij Xenos vind je suikerspinsuiker in verschillende kleuren!

 

Popcornmachine kopen

Wie denkt dat popcorn alleen voor in de bioscoop is heeft het mis. Tegenwoordig maak jij popcorn namelijk ook eenvoudig zelf met behulp van een popcornmachine. Organiseer je een filmavond bij jou thuis? Maak dan zelf popcorn met een popcornmachine en koop er ook bijbehorende bakjes bij. Zo ervaar je ook thuis dat echte bioscoopgevoel.

 

Goedkope funcooking producten bestellen

Liever niet te veel betalen voor funcooking producten? Bij Xenos betaal je nooit te veel. Shop jouw poffertjesmaker, popcornmachine of chocoladefontein online of kom langs in de winkel. Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten.