Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Koningsdag Koningsdag

Koningsdag

(44)

Alles voor Koningsdag

Koningsdag is de dag dat we de verjaardag van onze koning vieren. Het Nederlandse koningshuis draagt de naam Huis van Oranje. Dit is dan ook de nationale kleur van Nederland en daarom kleurt heel Nederland op 27 april oranje. Overal zijn vrijmarkten, plaatselijke activiteiten, festivals en de huizen kleuren oranje met Nederlandse vlaggen. Wil jij jezelf of je interieur extra laten opvallen tijdens Koningsdag? Dan zijn de Koningsdag artikelen van Xenos onmisbaar.

 

Koningsdag versiering kopen

Wil je jouw huis helemaal omtoveren met oranje decoratie? Bij Xenos vind je veel verschillende oranje artikelen. Wat dacht je van koninklijk gouden ballonnen, oranje ballonnen en een oranje vlaggenlijn? Deze hebben we natuurlijk ook in de kleuren van de Nederlandse vlag. Of wil je jezelf verkleden met Koningsdag? Dan kan de rood, wit, blauwe schminkstift niet ontbreken. Of wil je toch liever een tiara kroontje, een bloemenketting of een Holland sjerp? Ook dan zit je goed bij Xenos!

 

Oranje decoratie kopen

Xenos heeft genoeg Koningsdag versiering, dus heb jij nog iets nodig om Koningsdag in een feestelijke stemming te vieren? Koop je oranje artikelen online of kom langs in de winkel. Of heb je iets anders te vieren neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij feestversiering en verkleedaccessoires. Houd ook onze folder in de gaten voor de leukste acties en aanbiedingen.