Menu
< Terug

Cupcake - glutenvrij en lactosevrij - 400 gram

2.99

Ontdek het met #Xenos

Omschrijving

Gluten Free - Lactose Free - No Palm Oil - No Hydrogenated Fats
BEREIDINGSWIJZE: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. meng 400 g mix, 150 g boter en 200 g eieren (4 stuks mt M) in 3 minuten tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 150 g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Verdeel papieren bakvormpjes in een muffin bakvorm en schep het beslag met een (ijs) lepel in de vormpjes (tot ongeveer de helft vullen). Baktijd 30-35 minuten. Mini cupcakes 32-36st: Baktijd 12-15 minuten. Cake 20 cm: Baktijd 50-60 minuten op 150°C (heteluchtoven 160°C).

INGREDIËNTEN: suiker, rijstmeel, zetmeel (maïs), bevochtigingsmiddel: E420; emulgator: E475, E433; rijsmiddel: E450i, E500ii; verdikkingsmiddel: E412, E466; aroma’s, zout, zuurteregelaar: E575. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, sojabonen en noten. Droog en koel bewaren. Vermijd warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.

VOEDINGSWAARDE PER: 100G
Energie: 1754 kJ/ 419 kcal
Vetten: 21 g
- Waarvan verzadigde vetzuren: 1,2 g
Koolhydraten: 52 g
- Waarvan suikers: 28 g
Eiwitten: 5,1 g
Zout: 0,28 g
GEPRODUCEERD IN: Europa EU

Specificaties

  • Artikelnummer 870585
  • Merk Tasty Me
  • Online Only Nee
  • Dieetvoorkeuren Glutenvrij
  • Dieetvoorkeuren Glutenvrij
Toon meer specificaties