Menu

Omschrijving

Gluten Free - Lactose Free - No Palm Oil - No Hydrogenated Fats
BEREIDINGSWIJZE: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg datalle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. meng 400 g mix, 150 g boter en 200 g eieren (4 stuksmt M) in 3 minuten tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 150 g zaadoliezoals zonnebloem of raapzaad. Verdeel papieren bakvormpjes in een muffin bakvorm en schep hetbeslag met een (ijs) lepel in de vormpjes (tot ongeveer de helft vullen). Baktijd 30-35 minuten.Mini cupcakes 32-36st: Baktijd 12-15 minuten. Cake 20 cm: Baktijd 50-60 minuten op 150°C(heteluchtoven 160°C).

INGREDIËNTEN: suiker, rijstmeel, zetmeel (maïs), bevochtigingsmiddel: E420; emulgator:E475, E433; rijsmiddel: E450i, E500ii; verdikkingsmiddel: E412, E466; aroma’s, zout, zuurteregelaar:E575. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, sojabonen en noten. Droog en koel bewaren. Vermijdwarmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten.Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.

VOEDINGSWAARDE PER: 100G
Energie: 1754 kJ/ 419 kcal
Vetten: 21 g
- Waarvan verzadigde vetzuren: 1,2 g
Koolhydraten: 52 g
- Waarvan suikers: 28 g
Eiwitten: 5,1 g
Zout: 0,28 g
GEPRODUCEERD IN: Europa EU

Specificaties

  • SKU 870585
  • Online Only Nee
  • Merk Tasty Me

Heb jij de Cupcake - glutenvrij en lactosevrij - 400 gram?

Plaats een review

Vertel ons wat je van dit product vindt en deel je ervaring met andere klanten. Heb je specifieke vragen over het product neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees hier over ons reviewbeleid