Menu

Curver [email protected] Sneeuwwitje quichedoos

Sorry, dit product is momenteel uitverkocht.

* Dit product is alleen online verkrijgbaar.

7,99

Omschrijving

De Curver quichedoos is onderdeel van de [email protected] range die voorziet in allerlei keukenhulpjes. De quichedoos is mede door zijn eenvoudige en veilige sluitclips erg geschikt voor het bewaren en serveren van hartige taarten en andere baksels, met de handige softgreep, aan de bovenzijde van het product, is het gemakkelijk om het product te verplaatsen. De dubbelzijdige tray is aan de ene zijde te gebruiken voor cupcakes en aan de andere zijde glad, bijvoorbeeld voor brownies of muffins. Belangrijke toevoegingen aan het product zijn te herkennen aan het BPA vrije label en het kenmerk voor voldoen aan de Europese wetgeving voor voedingsmiddelen. Na gebruik is het mogelijk de doos te reinigen in de vaatwasser.

Over Curver

Sinds 1949 ontwikkelt Curver huishoudelijke producten. Inmiddels is Curver uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van kunststof huishoudelijke producten. Bij de ontwikkeling van producten stelt Curver gebruiksgemak, gebruiksvriendelijkheid en design voorop. De producten moeten het leven gemakkelijker en gezelliger maken. Met speerpunten als innovatie en design zorgt Curver ervoor dat zijn voorop lopen in de markt.

Specificaties

  • SKU 874109
  • Online Only Ja
  • Diameter (cm) 27.5
  • Producthoogte (cm) 8
  • Hoofdkleur Wit
  • Merk Curver
  • Vaatwasmachine bestendig Ja

Heb jij de Curver [email protected] Sneeuwwitje quichedoos?

Plaats een review

Vertel ons wat je van dit product vindt en deel je ervaring met andere klanten. Heb je specifieke vragen over het product neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees hier over ons reviewbeleid