Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 155 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming

Grappige kerstballen

Grappige kerstballen kopen

De trend rondom grappige kerstballen wordt steeds groter en gekker. Doe jij al jaren je best om de kerstboom mooi te stylen maar wil je een keer echt wat anders? Ga dan voor grappige kerstballen in de boom. Vooral kinderen zijn enorm gek op de grappige figuurtjes die in de kerstboom hangen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een donut kerstbal? Of een kerstbal in de vorm van een hamburger of wijnfles? Ben jij meer fan van dieren? Kies dan voor een vlinder kerstbal of een dino kerstbal. Bij Xenos vind je altijd wel een grappige kersthanger voor in jouw kerstboom. Maak je boom compleet door grappige kersthangers te combineren met mooie kerstboomverlichting, een sprankelende kerstslinger en grappige kerstpiek.

Geef een foute kerstbal cadeau

Foute kerstballen zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Maak van het geven van een foute kerstbal een mooie kersttraditie. Geef ieder jaar je familie of vrienden een toepasselijke gekke kerstbal cadeau. Is jouw vader bijvoorbeeld helemaal fan van formule 1 auto's? Geef hem dan een race auto kersthanger cadeau. Drinkt jouw vriendin veel koffie onderweg? Verras haar met een coffee to go kersthanger. En vergeet niet jezelf te trakteren op een foute kersthanger. De keuze is reuze!

Foute kerstballen online bestellen

Ontdek het aanbod grappige kerstballen online bij Xenos of kom naar een van onze winkels. Houd ook zeker onze folder in de gaten. Wie weet scoor jij jouw kersthangers in de aanbieding.